ΡΟΗ 24/7:

Σεξ με έναν μεγαλύτερο άντρα: Τα πρέπει και τα μη

171943

Υπάρχει κάτι απίστευτα σέξι στους μεγαλύτερους άντρες.

Είναι αναζωογονητικά ώριμοι, σε αντίθεση με τα «αγόρια» που είμαστε συνηθισμένες, γοητευτικοί, κατασταλαγμένοι και έχουν θέσει τις προτεραιότητές τους… τις περισσότερες τουλάχιστον. Δεν είναι άξιο απορίας που τόσες γυναίκες έλκονται από μεγαλύτερους άντρες σαν μαγνήτες. Για αυτό προσοχή σε αυτά που πρέπει να κάνετε και σε αυτά που δεν πρέπει.

Πρέπει:
Να καταλάβετε τι θέλει από εσάς


Δεν είναι γενικός κανόνας, αλλά πολλοί μεγαλύτεροι άντρες περνούν κρίση μέσης ηλικίας και προσπαθούν να ξεδώσουν με κάποια νέα και συναρπαστική κοπέλα. Για αυτό μην ερωτευτείτε τη φράση του τύπου «Άσε με να σε κεράσω μερικά ακριβά ποτά στο μπαρ και να βρω τον τρόπο να σου βγάλω τα ρούχα». Βγείτε μαζί του, γνωρίστε τον και καταλάβετε τι θέλει. Αν δεν είναι αυτό που ψάχνετε, φύγετε μακριά.

Δεν πρέπει:
Μην του θυμίζετε τη διαφορά ηλικίας συνεχώς

Επικεντρωθείτε πάνω στη σχέση σας και όχι στην ηλικία του. Σταματήστε να λέτε πράγματα του τύπου, όταν εγώ ήμουν 8, εσύ βγήκες από φαντάρος, ή πως ο πατέρας σας είναι μόνο 10 χρόνια μεγαλύτερος από εκείνον. Το μόνο που θα σκέφτεται είναι πως η ηλικία του σας απασχολεί, ακόμα και αν αυτό δεν είναι αλήθεια. Εξάλλου, η ηλικία δεν καθορίζει τη σχέση σας, σωστά;


Πρέπει
Φερθείτε ώριμα

Μην του φέρεστε σαν το μικρό του κορίτσι ούτε σαν να είναι ο πατέρας σας, επειδή είναι μεγαλύτερος. Είστε σε σχέση μαζί του και αυτό σημαίνει πως είστε ίσοι. Σταματήστε να περιμένετε από εκείνον να είναι ο ιππότης μέσα στη γυαλιστερή πανοπλία και να σας σώζει από κάθε μικρό πρόβλημα. Ναι είναι ωραίο όταν οι άντρες φροντίζουν τις γυναίκες και θα το κάνει. Απλά μην είστε εκείνη η εκνευριστική γυναίκα που τρέχει σε αυτόν για τα πάντα και περιμένει από εκείνον να τα φτιάξει όλα. Την ίδια στιγμή, κάντε τον να το καταλάβει αυτό. Αν σας κάνει συνεχώς κήρυγμα ή σας φέρεται σαν παιδί, ήρθε η ώρα για σοβαρή συζήτηση!


Δεν πρέπει:
Να σας ενοχλεί αν σας δίνει συμβουλές που και που

Το θέμα είναι πως είναι μεγαλύτερος και έχει περισσότερες εμπειρίες από εσάς. Είναι φυσικό για εκείνος να θέλει να περάσει σε εσάς τη σοφία του. Μην το παίρνετε προσωπικά αν σας δίνει συμβουλές μία στο τόσο. Ακούστε τις και ύστερα αποφασίστε αν θα την ακολουθήσετε ή όχι. Την ίδια στιγμή, υποστηρίξτε τα πιστεύω σας και μιλήστε για τις απόψεις σας σαν ίσοι.

Πρέπει
Βρείτε κοινά ενδιαφέροντα

Ένα από τα πιο δύσκολα κομμάτια όταν βγαίνετε με έναν μεγαλύτερο άντρα είναι πως ίσως να μην υπάρχει μία δραστηριότητα που να απολαμβάνετε και οι δύο. Εδώ έχουμε το χάσμα που βγαίνει στην επιφάνεια, αλλά όπως και με κάθε σχέση, θα πρέπει να βρείτε κάτι. Μια δραστηριότητα, ένα σόου στην τηλεόραση, βιβλία ή οτιδήποτε άλλο μπορείτε να σκεφτείτε. Την ίδια στιγμή βγείτε από τη ζώνη ασφαλείας σας και δοκιμάστε πράγματα που αρέσουν σε εκείνον, καθώς ποτέ δεν ξέρετε αν δεν δοκιμάσετε.

Δεν πρέπει:
Μην του φέρεστε διαφορετικά από κάθε άλλη σχέση

Σταματήστε να βλέπετε την κατάσταση σαν να βγαίνετε με έναν μεγαλύτερο και δείτε την απλά σαν να βγαίνετε με κάποιον. Είναι απλά μία σχέση που είστε ερωτευμένες, που ωριμάζει και που θέλετε να κρατήσει. Αν όχι, δείτε την σαν εμπειρία και συνεχίστε. Όπως και σε κάθε σχέση, να είστε ο εαυτός σας!

 

govastileto.gr

επιστροφή στην κορυφή