ΡΟΗ 24/7:

Κάποιοι έχουν καρκίνο και κάποιοι καρδιά...

hc1
Είναι απλά μια απόφαση, που μπορείς να πάρεις σήμερα κι εσύ


Μετά από ελάχιστη σκέψη και βλέποντας όσα γίνονται στον κόσμο, ένας ορκισμένος μακρυμάλλης, ο Γιάννης Χαραλαμπίδης, πήρε την απόφαση να κάνει την ανατροπή και με τον τρόπο του να βοηθήσει παιδιά με καρκίνο.

hc3
Φρόντισε τα μαλλιά έτσι ώστε να είναι γεμάτα υγεία και μιας που τόσα χρόνια δεν χρησιμοποιούσε αφρούς, τζελ και όλα αυτά που ίσως επιβαρύνουν την τρίχα, ήρθε σε επαφή με έναν από τους πιο έμπειρους στον χώρο της κομμωτικής, τον Άλεξ Γεωργακόπουλο.

hc4

Λούσιμο, χτένισμα, στέγνωμα και ίσιωμα, έτσι ώστε να μπορεί να δημιουργηθεί μια αλογοουρά.

hc5

Τα λαστιχάκια σε 2 σημεία, για να κοπεί σωστά και ίσια...

Ένας ορκισμένος μαλλιάς και δει ροκάς, απέκτησε νέο look και κάπου στον κόσμο, ένα παιδί παίρνει κουράγιο, αφού η κοτσίδα θα σταλεί στην Donate Hair, ελληνική καμπάνια δωρεάς μαλλιών σε παιδιά που πάσχουν από τη νόσο.

hc12

Ο ίδιος μας είπε « Μπορεί η Δαλιδά να πήρε τη δύναμη του Σαμψών, κόβοντας τα μαλλιά του, όμως υπάρχουν πολλοί άνθρωποι που επιλέγουν να κόψουν τα μαλλιά τους για να δώσουν δύναμη σε παιδιά που έχασαν τα δικά τους στη μάχη με τον καρκίνο... έτσι και εγώ! Αποφάσισα να κόψω τα μαλλιά μου και να τα δωρίσω σε κάποιο παιδάκι, που θα του δώσουν δύναμη στην δύσκολη μάχη που έχει να δώσει!!! »

Μπορείς κι έσυ! Θα σου πάρει μόλις λίγα λεπτά από τον υγιή χρόνο σου...

επιστροφή στην κορυφή