xrysopoulos 2020n

ΡΟΗ 24/7:

Έκτακτο δελτίο επιδείνωσης του καιρού: Με βροχές και καταιγίδες τα φετινά Κούλουμα

xartaetos vroxh

- Πού θα χτυπήσει η κακοκαιρία


Με βροχές, καταιγίδες, που θα συνοδεύονται τοπικά από χαλαζοπτώσεις και θυελλώδης ανέμους, ακόμη και χιόνια, θα πετάξουμε φέτος τον χαρταετό, αφού η ΕΜΥ με έκτακτο δελτίο προειδοποιεί για ραγδαία επιδείνωση του καιρού. Τα έντονα καιρικά φαινόμενα θα αρχίσουν να εκδηλώνονται από το απόγευμα του Σαββάτου με βαθμιαία εξασθένηση από την Καθαρά Δευτέρα.
Αναλυτικότερα για αύριο Σάββατο (12-03-2016) προβλέπεται επιδείνωση του καιρού από το απόγευμα στα νησιά του Ιονίου και σταδιακά στη βορειοδυτική Πελοπόννησο, την Ήπειρο, τη Στερεά Ελλάδα, τη Θεσσαλία και τη Δυτική και Κεντρική Μακεδονία.
Την Κυριακή (13-03-2016) τα έντονα καιρικά φαινόμενα θα επηρεάσουν την Ανατολική Στερεά, τη Θεσσαλία, τη Μακεδονία και σταδιακά τη Θράκη και τα νησιά του Αιγαίου.
Την Καθαρά Δευτέρα (14-03-2016) σύμφωνα με τα σημερινά διαθέσιμα προγνωστικά στοιχειά τα έντονα φαινόμενα της Κυριακής βαθμιαία θα εξασθενίσουν. Θα επικρατήσουν όμως βόρειοι θυελλώδεις άνεμοι. Στην ανατολική και νότια χώρα, η θερμοκρασία θα σημειώσει πτώση και θα σημειωθούν χιονοπτώσεις και σε ημιορεινές περιοχές της βόρειας χώρας.

επιστροφή στην κορυφή