ΡΟΗ 24/7:

Τα μυστικά των γυναικών που δεν κουράζονται ποτέ- Πώς έχουν πάντα τόση ενέργεια

energy708

Υπάρχουν και οι γυναίκες που όλως παραδόξως έχουν μία απαράμιλλη ενέργεια που μας κάνουν να  αναρωτηθούμε... που την βρίσκουν.

 

H Betty είναι μπλόγκερ, έχει παιδιά, σύζυγο, δουλεύει σε γραφείο και προλαβαίνει και πολλά ακόμα πράγματα. Η ίδια εξηγεί τι κάνει καθημερινά και εκτός ότι τα προλαβαίνει όλα, οι μπαταρίες της δεν αδειάζουν ποτέ.

  • Ξεκινούν την ημέρα τους με γυμναστική

Η γυμναστική το πρωί τονώνει την ενέργειά σας και μειώνει το στρες. Έτσι είσαι έτοιμος να αντιμετωπίσεις όλα τα δύσκολα της ημέρας.

  • Βλέπουν αστεία βίντεο

Αν η μέρα στη δουλειά σου είναι κάτι παραπάνω από δύσκολη, τότε δες ένα τρίλεπτο αστείο βίντεο. Τρία λεπτά γέλιου είναι αρκετά για να επανέλθεις δημιουργικός στα καθήκοντά σου.

  • Σκέφτονται κάτι που θέλουν πολύ

Κάνε ένα 5λεπτο διάλειμμα και σκέψου κάτι που θέλεις να κάνεις πολύ (να ταξιδέψεις, να βγεις κάπου με αγαπημένα σου πρόσωπα ή να φας κάτι ωραίο). Και μόνο η σκέψη αυτή θα σου δώσει δύναμη να συνεχίσεις.

  •  Όταν έχουν ελεύθερο χρόνο, δεν μένουν άπραγοι

Ακόμη και τα 5 λεπτά στο λεωφορείο δεν πάνε χαμένα. Οι ενεργητικές γυναίκες έχουν πάντα πρόγραμμα, ακόμα και για τον ελεύθερο χρόνο τους.

  • Μένουν ενυδατωμένες

Στην δουλειά ή στο σπίτι, ένα ποτηράκι νερό δίπλα τους, είναι πάντα απαραίτητο.

  • Εξαφανίζονται

Μερικές φορές χρειάζεται και αυτό. Για να το κάνεις και εσύ αυτό πρέπει να κλείσεις το κινητό σου, το λάπτοπ σου και να βάλεις τα χαρτιά της δουλειάς σου στην άκρη. Έτσι θα περάσεις ποιοτικό χρόνο με τους ανθρώπους που αγαπάς και θα ανανεωθείς.

  •  Βρίσκουν χρόνο να κλείσουν ακόμη και για 10 λεπτά τα μάτια σου.

Κλείνεις τα μάτια σου κάπου σκοτεινά, «αδειάζεις» το μυαλό σου από όποια έννοια, παίρνεις βαθιές ανάσες... και είσαι έτοιμη.

iefimerida.gr

επιστροφή στην κορυφή