ΡΟΗ 24/7:

Λάδι καρύδας, το θαυματουργό ελιξίριο ομορφιάς -Οι 8 χρήσεις του [εικόνες]

ladi-karudas-xriseis-708

Πολύς είναι ο ντόρος που γίνεται γύρω από το λάδι καρύδας, με πολλούς σταρς να ορκίζονται σε αυτό και όχι άδικα.

 

Το λάδι καρύδας, όπως φαίνεται, είναι ένα μικρό θαυματουργό εργαλείο, όχι μόνο επειδή μπορεί να καθυστερήσει το γκριζάρισμα των μαλλιών, αλλά γιατί μπορεί να αντικαταστήσει 8 καθημερινά προϊόντα ομορφιάς.

Ντεμακιγιάζ

Ολοι γνωρίζουμε πως είναι σημαντικό να καθαρίζουμε το πρόσωπό μας, πριν πέσουμε για ύπνο. Αφαιρέστε το eyeliner και την μάσκαρα, περνώντας απλά από πάνω ένα βαμβάκι με λίγο λάδι καρύδας.

Λιπ μπαλμ

Τα σκασμένα χείλη, πέρα από αντιαισθητικά, προκαλούν και πόνο. Από τη στιγμή, όμως, που υπάρχει το λάδι καρύδας τα χείλη σας θα ξαναγίνουν βελούδινα, καθώς είναι πλούσιο σε βιταμίνη E.

Κρέμα ξυρίσματος

Ποιος αφρός και ποιος τζελ; Δεν υπάρχει κάτι πιο αποτελεσματικό από αυτό το λαδάκι, το οποίο χαρίζει απαλό δέρμα, ενώ παράλληλα το ενυδατώνει.

Κοντίσιονερ μαλλιών

Αν νιώθετε τα μαλλιά σας ξηρά και ταλαιπωρημένα δεν υπάρχει κάτι πιο ενυδατικό και θρεπτικό γι' αυτά από το λάδι καρύδας. Απλώστε μια μικρή ποσότητα σε νωπά μαλλιά και περιποιηθείτε τα όπως συνήθως.

 

Για το φριζάρισμα

Για να πάψουν τα μαλλιά σας να φριζάρουν και εσείς να εκνευρίζεστε, απλώστε μια μικρή ποσότητα σε αυτά. Μην το παρακάνετε, όμως, δεν θέλετε να δείχνουν λαδωμένα.

Highlighter

Ενας φυσικός τρόπος για να νιώσετε 10 χρόνια νεότερες είναι απλώσετε στα ζυγωματικά σας λίγο λαδάκι με μια μπατονέτα. Δροσερή λάμψη στο άψε σβήσε.

Για καθαρά πινέλα

Μέχρι στιγμής καθαρίζετε τα πινέλα του μακιγιάζ σας με σαπούνι και νερό. Ναι, αυτός είναι ένας πολύ καλός τρόπος, ωστόσο, ο καθαρισμός με λάδι καρύδας είναι καλύτερος. Αναμείξτε δύο κουταλιές αντιβακτηριδιακό σαπούνι και μία λάδι καρύδας και καθαρίστε τα πινέλα σας.

Οδοντόκρεμα

Το λάδι καρύδας έχει αντιβακτηριακές και αντιμυκητιακές ιδιότητες, που σημαίνει ότι σκοτώνει τα μικρόβια, φρεσκάρει την αναπνοή και λευκαίνει τα δόντια.

Για ακόμα πιο λευκό αποτέλεσμα, δημιουργείστε ένα μείγμα από λίγη σόδα και λάδι καρύδας.

iefimerida.gr

επιστροφή στην κορυφή
WATERCURE2