ΡΟΗ 24/7:

Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια 20 Μαρτίου

as47

Δικαίωμα στο όνειρο



ΚΡΙΟΣ
Γενικά
Η σύνοδος της Αφροδίτης με τον Ποσειδώνα σε καλεί να χαλαρώσεις και να ξεκουραστείς, φορτίζοντας τις μπαταρίες σου για την ενδιαφέρουσα εβδομάδα που ακολουθεί. Επιπλέον, μπορείς να επωφεληθείς από την χρήση φυσικών σκευασμάτων, που θα βελτιώσουν την σωματική και ψυχική σου ευεξία.
Ερωτικά
Σήμερα βρίσκεσαι πολύ πιο κοντά στο «πλατωνικό» σεξ, παρά στο... αληθινό! Όπως όμως θα διαπιστώσεις η συγκίνηση και η ευχαρίστηση μπορεί να είναι το ίδιο δυνατές, όταν πιστεύεις στον ιδανικό έρωτα.

ΤΑΥΡΟΣ
Γενικά
Η ημέρα προσφέρεται για να βοηθήσεις κόσμο μέσα από μια συλλογική προσπάθεια. Ίσως μάλιστα να γνωρίσεις και άτομα που διαπνέονται από ένα όραμα, να θυμάσαι όμως ότι ανάμεσα τους υπάρχουν και κάποιοι/ες, που απλά εκμεταλλεύονται τις ευαισθησίες των άλλων. Παράλληλα, ο ενεργός Ποσειδώνας σε καλεί να... αφεθείς στο όνειρο!
Ερωτικά
Όταν κάποιος/α υπερνικήσει την δυσπιστία σου και καταφέρει να σε εντυπωσιάσει με τα προσόντα του/της, τότε γίνεσαι το πιο εύκολο «θύμα». Πρόσεξε λοιπόν γιατί τα «μαγικά» μερικές φορές πιάνουν!

ΔΙΔΥΜΟΙ
Γενικά
Η σύνοδος της Αφροδίτης με τον Ποσειδώνα προάγει τις καλλιτεχνικές αναζητήσεις σου κι είναι πιθανό να έρθεις σε επαφή με άτομα του συγκεκριμένου χώρου. Επιπλέον, μπορείς να εκμεταλλευτείς την περίσταση για να εμφανίσεις προς τα έξω τον «ιδανικό» εαυτό σου, κρύβοντας κάθε τι που θα μπορούσε να ενοχλήσει.
Ερωτικά
Σήμερα ο ρόλος της Σταχτοπούτας σου ταιριάζει γάντι, αφού μπορείς να αφήσεις άριστες εντυπώσεις στους «υψηλούς κύκλους» κι ας είσαι «ταπεινής καταγωγής». Ίσως μάλιστα να υπάρξει και το ανάλογο «χάπι εντ»!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Γενικά
Σήμερα καλείσαι να αφιερώσεις περισσότερο χρόνο σε δραστηριότητες κι ενδιαφέροντα που σε κάνουν να ονειρεύεσαι ή να ταξιδεύεις νοερά και μακριά από την φθορά της καθημερινότητας. Ένα βιβλίο ή μια ταινία μπορεί να σε βοηθήσουν σε αυτό αλλά σίγουρα μπορείς να έχεις ανάλογα αποτελέσματα μέσα από την επαφή με το Θείο.
Ερωτικά
Τα ωραία λόγια και οι όμορφες εικόνες αρκούν για να σε φέρουν πιο κοντά με τον άνθρωπο σου, ακόμη κι αν είναι... ψέματα! Δεν έχεις λοιπόν παρά να «φτιάξεις ατμόσφαιρα» κι όλα τα άλλα θα γίνουν από μόνα τους

ΛΕΩΝ
Γενικά
Ο ενεργός Ποσειδώνας σε καλεί να ξεχάσεις κέρδη και συμφέροντα, κάνοντας ότι περνά από το χέρι σου για να βοηθήσεις και να εμψυχώσεις όσους/ες το χρειάζονται. Μπορείς βέβαια να ονειρευτείς και το τι θα γινόταν αν ήσουν... πλούσιος, αν όμως κινηθείς προς μια τέτοια κατεύθυνση, το πιθανότερο είναι να ξεγελαστείς!
Ερωτικά
Έχεις μια... πρώτης τάξεως ευκαιρία να βιώσεις μια ερωτική εμπειρία, από αυτές που δεν ξεχνιούνται και μάλιστα ανεξάρτητα από τον/την παρτενέρ σου, αφού η δύναμη της φαντασίας είναι τελικά αξεπέραστη!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Γενικά
Με τον Ποσειδώνα να κυριαρχεί στους ουρανούς, δεν υπάρχει λόγος να «βασανίζεις» το μυαλό σου με λογικές αναλύσεις και προσεγγίσεις, πολύ περισσότερο που «τα φαινόμενα απατούν». Αντίθετα λειτουργώντας με την διαίσθηση σου, θα μπορέσεις να εντοπίσεις «με την μια», κάποιο άτομο που αλλιώς σου παρουσιάζεται κι αλλιώς είναι.
.
Ερωτικά
Από την μια πλευρά είναι βέβαιο ότι η «βασιλοπούλα» ή ο «πρίγκιπας» των ονείρων σου υπάρχουν μόνον στα παραμύθια. Από την άλλη όμως όλο και κάποιος/α θα σου θυμίζει το όνειρο!
Κατέβασε τώρα το application του Astrology.gr, για το iPhone, το iPad ή το iPod σου!

ΖΥΓΟΣ
Γενικά
Ο ενεργός Ποσειδώνας σε καλεί να αφιερώσεις περισσότερο χρόνο σε μια κοινωφελή προσπάθεια. Ακόμη κι αν φαινομενικά δεν έχεις να κερδίσεις τίποτα από αυτό, θα κάνεις καλό στην ψυχή σου και θα αποκομίσεις δύναμη για την συνέχεια. Παράλληλα όμως έχε τον νου σου για κάποια «παράσιτα» που θα εμφανιστούν.
Ερωτικά
Σήμερα μπορεί να έρθεις πολύ... κοντά με ένα πρόσωπο που ασκεί τα καθήκοντα του ή συμμετέχει σε μια ανταλλαγή υπηρεσιών. Κάτι σαν το «ασθενής και νοσοκόμα» των παιδικών σου χρόνων!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Γενικά
Παρότι κάποιοι/ες πιστεύουν ότι δεν μπορείς να συγχωρέσεις όσους/ες σε έβλαψαν, σήμερα σου προσφέρεται η ευκαιρία να κάνεις την... υπέρβαση και να τους διαψεύσεις. Επιπλέον, η σύνοδος της Αφροδίτης με τον Ποσειδώνα θα σε βοηθήσει να εκφράσεις το «μέσα σου», φτάνοντας σε ένα ύψιστο επίπεδο δημιουργίας.
Ερωτικά
Ο πιο... ασφαλής τρόπος για να αποπέμψεις την ευτυχία σου, είναι το να αρχίσεις να υποψιάζεσαι και να ψάχνεις τι κρύβεται πίσω από μια κατάσταση ή συμπεριφορά. Ζήσε λοιπόν αυτό που σου προσφέρεται!

ΤΟΞΟΤΗΣ
Γενικά
Το ιδανικό θα ήταν να προσφέρεις στέγη και ασφάλεια σε όσους/ες «δεν έχουν στον ήλιο μοίρα», ίσως μάλιστα το σύμπαν να σου επιστρέψει το καλό λύνοντας ένα οικογενειακό ή περιουσιακό θέμα που σε απασχολεί. Παράλληλα, η σύνοδος της Αφροδίτης με τον Ποσειδώνα σε καλεί να εξωραΐσεις ή να διακοσμήσεις τον χώρο σου.
Ερωτικά
Η ημέρα προσφέρεται για να περάσεις όμορφα με το ταίρι σου σε ένα ρομαντικό περιβάλλον. Αν πάλι είσαι μόνος/η, μπορείς να... φαντάζεσαι ότι θέλεις ή να αφεθείς σε ένα όνειρο που θα «θρέψει» την ψυχή σου!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Γενικά
Η αδυναμία σου να προσεγγίσεις τις πιο υπερβατικές πτυχές του Ποσειδώνα μπορεί να σε «εγκλωβίσει» στο πιο συνηθισμένο «ενεργειακό ισοδύναμο» του, την απάτη και το ψέμα. Κι αν εσύ αρνείσαι να ονειρευτείς «πράγματα που δεν γίνονται», δώσε τουλάχιστον το δικαίωμα στους άλλους να το κάνουν, χωρίς... κριτικές!
Ερωτικά
Ένα ταξίδι ή μια επικοινωνία με ένα πρόσωπο που βρίσκεται μακριά σου, μπορεί να γίνει αφορμή μιας «δραστικής» φαντασίωσης, που όμως ξέρεις κι εσύ ότι δεν μπορεί να υλοποιηθεί στην «πραγματική» σου ζωή.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Γενικά
Η τάση σου να απομυθοποιείς πρόσωπα και καταστάσεις μπορεί να βλάψει ένα άτομο, που δεν έχει άλλο στήριγμα από τα όνειρα του, γι’ αυτό περιόρισε κάπως τον... κυνισμό σου! Επιπλέον, ο ενεργός Ποσειδώνας σε καλεί να προσφέρεις στους άλλους, ακόμη και στην περίπτωση που υποψιάζεσαι πως σε εξαπατούν.
Ερωτικά
Σήμερα καλείσαι να προσφέρεις στον άνθρωπο που αγαπάς κάτι που έχει ανεκτίμητη αξία κι ας μην κοστίζει... τίποτα! Αντίθετα αν του χαρίσεις κάτι «εντυπωσιακό» το πιθανότερο είναι να τον/την φέρεις σε αμηχανία.

ΙΧΘYΕΣ
Γενικά
Σήμερα μπορείς να σφραγίσεις το «διαβατήριο» σου για ένα ταξίδι προς την... ευτυχία! Και δεν χρειάζεσαι τεχνητά μέσα για να το πετύχεις, ούτε κάποιο «μαγικό φίλτρο», αφού «το ‘χεις» εκ γενετής... Παράλληλα, ο ενεργός Ποσειδώνας σε καλεί να πιστέψεις σε ένα «θαύμα», αφού αυτός είναι ο μόνος τρόπος για να πραγματοποιηθεί.
Ερωτικά
Όταν οι άλλοι/ες βλέπουν σε σένα αυτό που... θέλουν να δουν, τότε έχεις το απόλυτο πλεονέκτημα και θα ήταν βέβαια μεγάλο σφάλμα αν κάποιος/α σε θεωρούσε μια «εύκολη υπόθεση»!

Ημερήσιες προβλέψεις  από τον αστρολόγο, Γιάννη Ριζόπουλο

astrology.gr

επιστροφή στην κορυφή