Logo
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Ετοιμαζόμαστε για τσιπουράκι και φεύγουμε για Πευκοχώρι!

bak0996
Μας έχει κάτι ο Μπακάλης... και μας περιμένει


Από τις καλύτερες υποδοχές που έχω βιώσει σε εστιατόρια και ταβέρνες, είναι και αυτή στον Μπακάλη. Χαμόγελο πλατύ, γεμάτο ειλικρίνεια, δυνατή χειραψία και η σωστή επιλογή τραπεζιού. Ξέρει οτι θέλουμε με το Κορινάκι να χαζεύουμε την θάλασσα...
bak876
Η αναμονή στο τραπέζι για το γεύμα, γίνεται νόστιμα και παραδοσιακά! Ένα τσιπουράκι για τα καλωσορίσματα, ζεστό ψωμί και ένα κομμάτι τυρί με λίγο ελαιόλαδο. Μπουκιά και λαχτάρα, μπουκιά και ανάμνηση!
bak23678
Έπειτα ξεκινούν τα ορεκτικά και οι σαλάτες. Φυσικά οι πατάτες είναι φρέσκιες και το σκουμπρί καπνιστό, όπως επίσης και τα χόρτα είναι ημέρας. Τα ψάρια; Εκεί σας θέλω! Τα ψάρια κύριοι και κυρίες, αν είστε κι εσείς τόσο τυχεροί σε θέμα ημέρας και ψαριάς, τα έχει βγάλει ο ίδιος ο Πέτρος από την θάλασσα, εκεί στο Πευκοχώρι. Είναι μοναδικό να τρως μικρή τσιπουρίτσα στο τηγάνι, έχει άλλη γεύση!
Φυσικά δεν μένει μόνο στα ψάρια, βγάζει και όστρακα! Αυτά δεν θέλουν και μαγείρεμα... Λίγο λεμονάκι και φάγωμα εκείνη την στιγμή. Να μην χάνουμε και χρόνο!
bak357
Αυτό όμως που δεν μας είπε πως έφτασε στο μαγαζί του, είναι αυτό το θηρίο καβούρι! Είναι από αυτά σε μέγεθος, που μόνο την μια δαγκάνα να πάρεις μπροστά σου, χορταίνεις...

Τελευταία άρθρα από τον/την Αγιαννίδου Αθηνά

Halkidikifocus 2014-2020