all about beauty

ΡΟΗ 24/7:

Με αυτά τα 8 ρούχα θα βγάλετε όλο το καλοκαίρι [εικόνες]

rouxa-kalokairi-708

Ξέρω τι έχετε στο μυαλό σας... Το καλοκαίρι έρχεται και εσείς για ακόμα μια φορά σκέφτεστε πως πάλι πρέπει να αγοράσετε ρούχα, για να την βγάλετε και φέτος με στυλ, ξοδεύοντας ελάχιστα χρήματα.

Κάθε χρόνο τα ίδια και όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος θα φοράτε μόνο το τζιν σορτάκι, το αγαπημένο σας φόρεμα και ένα δυο μπλούζες.

Αυτό, όμως, είναι καλοκαίρι... Λίγα ρούχα, άνεση και πολύ κέφι.

Τα πράγματα, λοιπόν, γι' αυτό το καλοκαίρι είναι απλά και χρειάζεστε μόνο 8 κομμάτια.

Το λευκό T-Shirt

Με V ή χαμόγελο, βαμβακερό ή μακό, το λευκό T-Shirt δεν φεύγει ποτέ από την ντουλάπα σας και σας βγάζει πάντα ασπροπρόσωπες. Μπορείτε να το συνδυάσετε με το τζιν σορτσάκι, με την χρωματιστή παντελόνα σας ή με τη φλοράλ φούστα σας.

Το σορτς του γραφείου

Τα αγαπημένα μίντι ζιπ κιλότ και οι βερμούδες δεν είναι μόνο για το γραφείο. Φορέστε τα με άνεση από το πρωί ως το βράδυ, αλλάζοντας μόνο top και παπούτσια.

Το μαγιό που σας πάει

Το μαγιό είναι το κομμάτι που δεν θα βγάλετε από πάνω σας όλο το καλοκαίρι, γι αυτό θα πρέπει να επιλέξετε κάποιο που θα σας κολακεύει. Ξέρετε ποια είναι τα θετικά και ποια τα λιγότερα καλά σημεία σας, οπότε αναδείξτε τα ατού σας και βγείτε στην παραλία.

Η ελαφριά φωτεινή πλεχτή μπλούζα

 

Είναι εκείνη η μπλούζα που φοράτε τα δροσερά βράδια στο νησί και δεν κρυώνετε. Προτιμήστε μία σε ένα φωτεινό χρώμα, όπως αυτό της άμμου και έτοιμες.

Εσπαντρίγιες

Το παπούτσι το καλοκαιριού, χωρίς πολλά-πολλά. Ανετο, δροσερό και στυλάτο.

Το ζέρσει φόρεμα

Σας έχει βγάλει από τις πιο δύσκολες στιγμές, όταν δεν ξέρατε τι να βάλετε. Επιλέγοντας τα κατάλληλα αξεσουάρ και παπούτσια μετατρέπεται από πρωινό σε βραδινό.

Η παντελόνα

Ελαφριά και κομψή, δύο χαρακτηριστικά που θέλει κάθε γυναίκα στο καλοκαιρινό της λουκ. Επίσης, μπορεί να φορεθεί από το πρωί μέχρι το βράδυ.

Το «καλό» φόρεμα

Επειδή, το καλοκαίρι είναι η περίοδος γάμων και βαφτίσεων, από την ντουλάπα σας δεν μπορεί να λείπει ένα επίσημο φόρεμα. Προτιμήστε κάτι κλασικό, για να μπορείτε να το φοράτε κάθε χρόνο.

iefimerida.gr

επιστροφή στην κορυφή