xrysopoulos 2020n

ΡΟΗ 24/7:

Αρχίζουν οι εργασίες συντήρησης της περιφερειακής Θεσσαλονίκης

autokinito

Συνεργεία της Διεύθυνσης Τεχνικών Έργων της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας θα συνεχίσουν τις πρώτες εργασίες συντήρησης στην εσωτερική περιφερειακή οδό Θεσσαλονίκης με την κοπή της βλάστησης από την ερχόμενη Δευτέρα 28 Μαρτίου 2016 μέχρι και την Παρασκευή 01 Απριλίου 2016.


Οι εργασίες γίνονται σε συνεννόηση με τη Διεύθυνση Τροχαίας Θεσσαλονίκης και άρχισαν την προηγούμενη Δευτέρα από τον κόμβο του νοσοκομείου «Άγιος Παύλος». Από την ερχόμενη Δευτέρα θα συνεχιστεί η κοπή της βλάστησης (δένδρων και κλαδιών) ως τον ανισόπεδο κόμβο Πυλαίας – Πανοράματος (Κ11).
Οι εργασίες θα αρχίσουν στις 7 το πρωί με κατεύθυνση προς τα ανατολικά και στις 9 το πρωί με κατεύθυνση προς τα δυτικά.

Θα ακολουθήσουν αντίστοιχες παρεμβάσεις συντήρησης και τα υπόλοιπα τμήματα της εσωτερικής περιφερειακής οδού Θεσσαλονίκης μέχρι τον ανισόπεδο κόμβο Κ16 στη συμβολή της με την εθνική οδό Θεσσαλονίκης – Αθηνών.
Στην ίδια εργολαβία συνολικού κόστους 3 εκ. ευρώ περιλαμβάνεται ένα σύνολο έργων συντήρησης, όπως αποκατάσταση φθορών και βλαβών στο διαχωριστικό στηθαίο ασφαλείας, ασφαλτοστρώσεις, τοποθέτηση κιγκλιδωμάτων και κατεστραμμένων πινακίδων σήμανσης, διαγραμμίσεις κτλ., που θα γίνονται σταδιακά

επιστροφή στην κορυφή