ΡΟΗ 24/7:

«Βρώμικη» εκστρατεία -Επίθεση στον Ντόναλντ Τραμπ με τη γυμνή σύζυγό του [εικόνες]

melania708

Οι τόνοι ανεβαίνουν ενώ το επίπεδο κατεβαίνει ανάμεσα στους δύο βασικούς υποψηφίους των Ρεπουμπλικανών για το χρίσμα.

 

Την Τρίτη 22 Μαρτίου, ενώ οι ψηφοφόροι της Αριζόνα και της Γιούτα πήγαιναν στις κάλπες για να επιλέξουν τον έναν από τους δύο, ο μεγιστάνας Ντόναλντ Τραμπ ανέβασε ένα tweet απειλώντας τον αντίπαλό του, τον γερουσιαστή του Τέξας Τεντ Κρουζ, ότι θα αποκαλύψει τα πάντα για τη σύζυγό του.


«Ο Τεντ Κρουζ, ο ψεύτης, χρησιμοποίησε μόλις μια φωτογραφία της Μελάνια Τραμπ, από μια διαφημιστική φωτογράφισή της. Πρόσεχε, Τεντ, ψεύτη, θα αποκαλύψω τα πάντα για τη δική σου γυναίκα!».

Ο βρώμικος πόλεμος είχε σαν αφορμή ότι μια ομάδα αντιπάλων του Τραμπ ανέβασε μια φωτογραφία της Μελάνια Τραμπ γυμνή. Ο τίτλος ήταν «Αυτή είναι η Μελάνια Τραμπ, η επόμενη Πρώτη Κυρία σας» και πρόσθεταν «Ή, αλλιώς, μπορείτε να στηρίξετε τον Τεντ Κρουζ την Τρίτη». Ενα σκληρό χτύπημα στον Τραμπ, στη συγκεκριμένη πολιτεία, όπου περίπου το 60% των κατοίκων ανήκει στην εκκλησία των Μορμόνων.


Η φωτογραφία της Μελάνια είναι από ένα εξώφυλλο του GQ, τον Ιανουάριο του 2000, όταν η Μελάνια Κνάους ήταν μοντέλο και δεν είχε ακόμη παντρευτεί τον μεγιστάνα των ακινήτων.

 


Ο Ντόναλντ Τραμπ δεν αποκάλυψε τι θα πει για τη γυναίκα του αντιπάλου του, αλλά η Washington Post υποθέτει ότι θα μιλούσε για τις τάσεις κατάθλιψης που έχει η Χέιντι Κρουζ. Το 2005, όπως γράφουν οι New York Times, είχε συλληφθεί από την αστυνομία να κάθεται σε μια ράμπα αυτοκινητόδρομου, κρατώντας το κεφάλι με τα χέρια. Κάποιος είχε καλέσει επειγόντως την αστυνομία.


Ο γερουσιαστής του Τέξας απάντησε στην πρόκληση του Τραμπ, μέσω Τwitter, και έγραψε ότι η φωτογραφία της γυμνής Μελάνια δεν βγήκε από το γραφείο του.
«Ντόναλντ, αν προσπαθήσεις να επιτεθείς στη Χέιντι, θα είσαι ακόμη πιο δειλός από όσο πίστευα #sansclasse», γράφει.

Ας σημειωθεί ότι την Τρίτη ο Ντόναλντ Τραμπ κέρδισε στην Αριζόνα.

iefimerida.gr/

επιστροφή στην κορυφή