Logo
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Ο καιρός σήμερα

vroxi-570

Νεφώσεις με βροχές και καταιγίδες στα δυτικά, τα βόρεια και τα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου και νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχοπτώσεις στην υπόλοιπη χώρα περιμένουμε σήμερα Πέμπτη 24 Μαρτίου 2016. Τα φαινόμενα στη Δυτική Ελλάδα θα είναι κατά τόπους ισχυρά, ενώ οι θυελλώδεις άνεμοι βαθμιαία θα εξασθενήσουν.

 

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 10 έως 18 βαθμούς στη Βόρεια Ελλάδα, 14 έως 20 βαθμούς στην Κεντρική και Νότια Ελλάδα, 10 έως 16 βαθμούς στη Δυτική Ελλάδα, 15 έως 18 βαθμούς στις Κυκλάδες, 16 έως 21 βαθμούς στην Κρήτη (τοπικά στη Βόρεια Κρήτη έως 2-3 βαθμούς υψηλότερη), 15 έως 20 βαθμούς στα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα.

Οι άνεμοι θα πνέουν στο Αιγαίο από νότιες-νοτιοδυτικές διευθύνσεις σχεδόν θυελλώδεις έως θυελλώδεις 7-8 μποφόρ, με βαθμιαία εξασθένηση, ενώ στο Βορειοδυτικό Αιγαίο από βορειοδυτικές διευθύνσεις μέτριοι έως ισχυροί 5-6 μποφόρ. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν από δυτικές διευθύνσεις σχεδόν θυελλώδεις έως θυελλώδεις 7-8 μποφόρ, με βαθμιαία εξασθένηση.

Νεφώσεις παροδικά αυξημένες περιμένουμε την Πέμπτη σήμερα Αττική. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 12 έως 19 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι θα πνέουν από νοτιοδυτικές διευθύνσεις ισχυροί έως σχεδόν θυελλώδεις 6-7 μποφόρ, με σταδιακή εξασθένηση μετά το μεσημέρι.

Άστατο καιρό με νεφώσεις παροδικά αυξημένες, με τοπικές βροχές ή πρόσκαιρη καταιγίδα περιμένουμε σήμερα Πέμπτη στη Θεσσαλονίκη. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 12 έως 16 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι στο Θερμαϊκό θα πνέουν από βόρειες-βορειοδυτικές διευθύνσεις μέτριοι 4-5 μποφόρ.

meteo.gr

Τελευταία άρθρα από τον/την Κορίνα Ζολλά

Halkidikifocus 2014-2020