ΡΟΗ 24/7:

Ξυπνάς μέσα στη νύχτα και θέλεις λουκανικόπιτα...

brios-loukaniko
Κι όμως! Κάπου έχει και μόλις έχει βγεί από τον φούρνο...


Κάτι το οποίο έχει συμβεί, αν όχι σε όλους μας, στους περισσότερους, είναι να ξυπνάμε μέσα στη νύχτα πεινασμένοι. Ο λόγος φυσικά είναι επειδή κάποιος μας έπεισε να ξεκινήσουμε δίαιτα λόγω καλοκαιριού, χωρίς φυσικά να μας ρωτήσει αν είμαστε έτοιμοι για δίαιτα...
«Φάε γιαουρτάκι και θα κοιμηθείς σαν πουλάκι»... Και ρωτώ: Ποιός έφαγε γιαουρτάκι και κοιμήθηκε σαν πουλάκι; Δεν είπαμε να κατασπαράξει ολόκληρο γουρουνόπουλο, αλλά τουλάχιστον ένα τοστάκι με κασεράκι και γαλοπούλα, έτσι ώστε να σε κρατήσει!

bougatsa-exw
Τώρα αν εσύ έχεις μπει στο τρυπάκι, σκέψου πρακτικά! Ότι και να φας αφού έχεις πέσει για ύπνο, μετράει για πρωινό. Και τί λένε; Οτι ένα καλό πρωινό σε κρατάει για ώρες! Πρέπει να είναι το πιο πλούσιο γεύμα σου!
boug-234
Ξυπνάς, θέλεις λουκανικόπιτα, ντύνεσαι πρόχειρα και πας στην Μπουγατσομάνια. Η Βαγγελιώ, ανοίγει και ξεκινάει να ψήνει στις 11 το βράδυ. Μένει ανοιχτή μέχρι το πρωί στις 12. Πας, τρως την πιτούλα σου, πίνεις το γαλατάκι σου και στην τελική ξαναπέφτεις για ύπνο... Κι αν θες να έχεις όνειρα γλυκά, πιές γάλα σοκολατούχο!

louk-234
Όχι που δεν θα δίναμε λύση...


επιστροφή στην κορυφή