ΡΟΗ 24/7:

Έχασαν το εισιτήριο για τη Β' Εθνική τα κορίτσια του ΠΟΜ στο βόλεϋ (βίντεο)

volei1

Ηττήθηκαν στο τελευταίο αγώνα των play off από την Αναγέννηση Ν. Ρυσίου

 

Με 3-1 σετ έχασαν τα κορίτσια του ΠΟ Μουδανιών από την Αναγέννηση Ν. Ρυσίου στον τελευταίο αγώνα βόλεϋ των play off, που πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Κυριακής, στο κατάμεστο Κλειστό Γυμναστήριο Ν. Μουδανιών, χάνοντας παράλληλα και το εισιτήριο που θα σηματοδοτούσε και την άνοδο της ομάδας στη Β' Εθνική

volei3

Να σημειώσουμε ότι τα κορίτσια του ΠΟΜ είχαν "το πάνω χέρι" στην κανονική περίοδο, έχοντας καταφέρει δύο νίκες επί της Αναγέννησης Ν. Ρυσίου, η οποία ωστόσο ανέτρεψε τα δεδομένα στα play off, κερδίζοντας τους δύο πρώτους αγώνες, για να φτάσουν τελικά οι δύο ομάδες στον χθεσινό ντέρμπι, που θα έκρινε ποια ομάδα θα ανέβει στη Β' Εθνική.

volei2

Σε έναν συγκλονιστικό αγώνα, τα κορίτσια της Ευγενίας Πάνκου πήραν το πρώτο σετ, όμως η απόδοσή τους μειώθηκε στα επόμενα δύο, με αποτέλεσμα να φτάσουν στο τέταρτο σετ χάνοντας 2-1, στο οποίο προσπάθησαν να επανέλθουν στον αγώνα, όμως οι προσπάθειές τους δεν καρποφόρησαν, για να φτάσουν τελικό 3-1 υπέρ της Αναγέννησης, η οποία μαζί με τη νίκη της πανηγύρισε και την άνοδο κατηγορίας.

επιστροφή στην κορυφή