ΡΟΗ 24/7:

6 γάμοι Ελλήνων που άφησαν εποχή

tsimsilih 645 450

Μας αρέσει να βλέπουμε ζευγάρια να παντρεύονται γιατί κάθε φορά μας κάνει να πιστεύουμε λίγο περισσότερο στα παραμύθια. Εντυπωσιακά νυφικά, μεγαλοπρεπείς τελετές και χαμόγελα ευτυχίας που επισφραγίζουν μεγάλους έρωτες. Στην Ελλάδα έχουμε ζήσει τα τελευταία χρόνια κάποιους γάμους που άφησαν εποχή. Ο καθένας για το δικό του λόγο.

 

 

Κάποιοι είχαν το τέλειο love story που κρατάει μέχρι και σήμερα. Κάποιοι άλλοι έληξαν άδοξα. Όλοι όμως μας έδωσαν λόγο για να τους θυμόμαστε αλλά και για να τους μνημονεύουμε σε άρθρα όπως αυτό.

 

Ελένη Μενεγάκη και Γιάννης Λάτσιος


Το ζευγάρι παντρεύτηκε στις 23 Απριλίου το 2001, με κουμπάρους την Νατάσα Θεοδωρίδου και τον Ανδρέα Φουστάνο. Γάμος υπερπαραγωγή με εντυπωσιακό νυφικό, γαμήλιο δώρο από την οικογένεια Κυριακού το ταξίδι του μέλιτος στις Μαλδίβες και εννοείται πως μεταδόθηκε live. Είναι όμως από αυτούς που έληξαν και κατέληξαν σε δικαστική διαμάχη για τα περουσιακά.

Πέγκυ Ζήνα και Γιώργος Λύρας


Στο Τρίκορφο Φωκίδας παντρεύτηκε το ζευγάρι με καλεσμένους που ξεπέρασαν τα 1000 άτομα. Ο Ηλίας Ψινάκης, που ήταν ένας από τους κουμπάρους, πήγε με ελικόπτερο. ενώ δεκάδες αρνιά σουβλίστηκαν για να γιορτάσουν τη γαμήλια ένωση της δημοφιλούς τραγουδίστριας με τον καλλιτεχνικό μάνατζερ. Ακόμα μιλούν για την ξεροψημένη πετσούλα.

Ευγενία Μανωλίδου και Άδωνις Γεωργιάδης


Στα επτά χρόνια σχέσης παντρεύτηκαν με εκατοντάδες καλεσμένους, δεκάδες κάμερες, γρήγορα φλας που έλουσαν την Ευγενία Μανωλίδου, άφθονο ρύζι και κουμπάρο τον πρόεδρο του ΛΑ.Ο.Σ, Γιώργο Καρατζαφέρη. Ο Άδωνις Γεωργιάδης μετά το μυστήριο χαιρέτησε από μικροφώνου τον κόσμο που είχε συγκεντρωθεί στο προαύλιο της εκκλησίας, ενώ είχε ακόμη τοποθετηθεί γιγαντοοθόνη και μπουφέδες με αναψυκτικά και γλυκά.

Μαριέττα Χρουσαλά και Λέων Πατίτσας

Μπορεί το πάρτι που έκαναν στο “Αβέρωφ” να προκάλεσε σάλο αλλά η τελετή του γάμου τους ήταν μία από τις πιο όμορφες της εγχώριας showbiz. Η Μαριέττα Χρουσαλά έστησε τον Λέοντα Πατίτσα για τρία τέταρτα. To νυφικό της ήταν σχεδιασμένο από την κουμπάρα Σήλια Κριθαριώτη, ενώ τις μπομπονιέρες της επιμελήθηκε η μητέρα της Μαριέττας, Αγλαϊα. Η δεξίωση έγινε στο “Island” με διάσημους καλεσμένους να κάνουν παρέλαση.

Σταματίνα Τσιμτσιλή και Θέμης Σοφός

Στην εκκλησία του Αγίου Σεραφείμ στο κτήμα Νάσιουτζικ έγινε ένας από τους πιο πολυσυζητημένους γάμους. Η Σταματίνα Τσιμτσιλή έφτασε με λευκή Rolls Royce και ήταν κούκλα μέσα στο Vera Wang νυφικό της. Ο Θέμης Σοφός έλαμπε από ευτυχία και φαινόταν τρελά ερωτευμένος. Κάτι που δεν έχει αλλάξει μέχρι σήμερα!

Κατερίνα Παπουτσάκη και Παναγιώτης Πιλαφάς

Παντρεύτηκαν το 2012 μετά από περίπου τρεις μήνες σχέσης! Το μυστήριο έγινε στο εκκλησάκι της Παναγίας στη Δονούσα με τη νύφη να φορά αρχαιοελληνικό νυφικό, σανδάλια και headband και φυσικά τους φωτορεπόρτερ να κάνουν ολόκληρη επιχείρηση για να εξασφαλίσουν μία εικόνα του ζευγαριού.

tlife.gr

 

επιστροφή στην κορυφή