ΡΟΗ 24/7:

Τα μυστικά για τέλειες selfies -Χωρίς φίλτρα και photoshop [εικόνες]

selfies-mustika-708

Με τις selfies να κατακλύζουν τα social media, όλοι είναι με ένα κινητό στο χέρι, βγάζουν τον εαυτό τους φωτογραφίες και τις ποστάρουν. Αυτό που επιθυμούν είναι να βγαίνουν τέλειοι και λαμπεροί σε κάθε κλικ.

 

Αν δεν είστε τόσο εξοικειωμένοι με το photoshop για να «κόψετε» και να «ράψετε» τον εαυτό σας, υπάρχουν πιο εύκολα κόλπα για να εξασφαλίσετε ένα αψεγάδιαστο αποτέλεσμα.

Φωτεινά μάτια

Το μόνο που χρειάζεστε είναι φυσικά δάκρυα. Ρίξτε μερικές σταγόνες στα μάτια σας, πριν ξεκινήσετε το makeup σας. Το πρόσωπό σας θα δείχνει αυτομάτως πιο φωτεινό.

Προετοιμάστε το δέρμα σας

Το απαλό και ενυδατωμένο δέρμα είναι σημαντικό έτσι κι αλλιώς. Σε περίπτωση που αυτό δεν έχει την κατάλληλη υγρασία ή είναι ταλαιπωρημένο όσο makeup και να φορέσετε δεν θα δείχνει τόσο λαμπερό.

Πριν βαφτείτε, λοιπόν, καθαρίστε την επιδερμίδα σας, άμα έχετε χρόνο κάντε μάσκα (15 λεπτά θα χρειαστείτε μόνο), και απλώστε μια γενναιόδωρη ποσότητα ενυδατικής κρέμας.

photogenic2

Glossier

Ταιριαστό foundation

Οχι πιο ανοιχτό, όχι πιο σκούρο. Τίποτα λιγότερο από κάτι ακριβώς στην απόχρωση της επιδερμίδας σας. Δεν θέλετε να δείχνετε σαν να φοράτε μάσκα.

Ηρεμα με το κονσίλερ

Ναι, είναι εργαλείο, αρκεί να το χρησιμοποιείτε σωστά. Και εδώ παίζει σημαντικό ρόλο η απόχρωση, η οποία πρέπει να είναι ένα με δύο τόνους πιο ανοικτή από το foundation. Δεν χρειάζεται να βάζετε τεράστια ποσότητα, λίγη μόνο εκεί που πρέπει. Κάτω από τα μάτια και επάνω στα σπυράκια.

Κάντε τα φρύδια σας πιο σκούρα

Είναι αυτά που «κορνιζάρουν» το πρόσωπό σας. Επιλέξτε ένα μολύβι ή μια σκιά, λίγο πιο σκούρα από το χρώμα των φρυδιών σας και γεμίστε τα κενά.

photogenic6

Maybeline

Λάμψτε

Ενα μυστικό των φωτογενών επιδερμίδων είναι η λάμψη. Δώστε ένα «τσικ» παραπάνω με ένα highlighter στο σημείο επάνω από τα μάγουλα, στην εσωτερική γωνία των ματιών και στη μύτη σας. Μην υπερβάλλετε, όμως.

Pop up μάτια

Ξεχάστε το smoky eyes, αν θέλετε να τα τονίσετε. Αντ' αυτού διαλέξτε μια ουδέτερη σκιά και στη συνέχεια απλώστε ένα σκούρο καφέ ή μαύρο μολύβι για να βάλετε «σύριζα» στις βλεφαρίδες σας ως eyeliner. Απλώστε και δυο στρώσεις μάσκαρα και έτοιμη!

Red alert

Μπορεί να αγαπάτε τα σκούρα κραγιόν, ωστόσο, κάνουν τα χείλη σας πιο λεπτά. Για καλύτερες φωτογραφίες, επιλέξτε ένα φωτεινό κόκκινο και βάλτε λίγο διάφανο gloss στο ακριβώς στη μέση των χειλιών σας, για πιο ζουμερό εφέ.

giphy 22

Giphy

iefimerida.gr

επιστροφή στην κορυφή