sonia banner

ΡΟΗ 24/7:

Ξενοδοχείο Lesse

l4
Η άνεση, συναντά την ποιότητα και την μοναδική ομορφιά της φύσης!


Αγαπημένος μας προορισμός εδώ και χρόνια, είναι το ξενοδοχείο
Lesse στην Χανιώτη. Απέχει μόλις 30 χιλιόμετρα από τα Νέα Μουδανιά και 100 από το αεροδρόμιο Μακεδονία της Θεσσαλονίκης.
Αυτό που θα μπορούσαμε να πούμε με λίγες λέξεις για να περιγράψουμε την εκεί διαμονή μας, είναι πως σπάνια συναντάς αυτό τον συνδυασμό. Καταπράσινη φύση, γαλανά νερά με Μπλε σημαία βράβευσης παραλίας στα 80 μέτρα, τεράστια πισίνα με σχεδιασμό ποταμιού για μικρούς και μεγάλους και φυσικά καλής ποιότητας πρωινό και γεύματα.

l1
Ίσως από τα ιδανικότερα ξενοδοχεία για οικογένειες, μιας και οι χώροι του ξενοδοχείου είναι τέτοιοι που ποτέ δεν χάνεις από τα μάτια σου τα παιδιά. Είτε είναι στην πισίνα, είτε παίζουν
minigolf, είτε είναι στην παιδική χαρά, είτε παίζουν επιτραπέζια παιχνίδια, πινκ-πονκ και βόλευ, εσύ μπορείς να απολαμβάνεις τον ήλιο στην ξαπλώστρα σου ή ένα υπέροχο cocktail στο poolbar και να έχεις τον πλήρη έλεγχο.

l3

l2
Εκτός του πρωινού μπουφέ που στρώνεται από νωρίς και του βραδινού γεύματος που σου παρέχει το ξενοδοχείο μέσα στην τιμή κράτησης, μπορείς να γευματίσεις και μεσημέρι στο εστιατόριο
alacarte, το οποίο βρίσκεται μπροστά στην πισίνα, κάτω από τα δέντρα. Αν πάλι θέλεις να χαλαρώσεις στο δωμάτιό σου και να μαγειρέψεις εκεί, φυσικά μπορείς αφού κάθε δωμάτιο διαθέτει κουζίνα, η οποία είναι οργανωμένη με τα απαραίτητα εργαλεία και κουζινικά.

l5
Το ξενοδοχείο διαθέτει
mini market, έτσι ώστε αν ξεμείνεις από οτιδήποτε, να μπορείς να το βρεις χωρίς να χρειαστεί να βγεις από το ξενοδοχείο.

Για δεύτερη χρονιά, στο σαλόνι του mainbar εως και το εστιατόριο, το ξενοδοχείο Lesse σε συνεργασία με τον ζωγράφο Χρήστο Λελούδη, παρουσιάζουν μια έκθεση πινάκων που ο καθένας από εμάς θα ήθελε να διακοσμήσει το σαλόνι του, το γραφείο του, την κρεβατοκάμαρά του. Η έκθεση είναι στην πλήρη διάθεση των πελατών όπως επίσης και των επισκεπτών με καλλιτεχνικές ανησυχίες. Σύντομα δε, θα πραγματοποιηθούν και τα εγκαίνια της φετινής έκθεσης.

l8pinakas1Collage

Σύντομα, με περισσότερες πληροφορίες!

επιστροφή στην κορυφή

hotel-sonia.gr