Προειδοποίηση
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 652

xrysopoulos 2020n

ΡΟΗ 24/7:

Προσωρινή αναστολή της κατάληψης από τους εκπαιδευτές οδηγών της Χαλκιδικής

SXOLES-OD3

Κανονικά η λειτουργία της Διεύθυνσης Μεταφορών την Παρασκευή

Εξελίξεις στο ζήτημα των πρακτικών εξετάσεων για την απόκτηση άδειας οδήγησης που ταλανίζει από τις αρχές της χρονιάς τις Σχολές Οδηγών αναμένονται τα επόμενα 24ωρα. Σύμφωνα με πληροφορίες του halkidikifocus.gr, το μεσημέρι της Παρασκευής αναμένεται να βρεθεί η "χρυσή τομή" ώστε οι εκατοντάδες υποψήφιοι οδηγοί που βρίσκονται σε αναμονή να μπορέσουν να εξυπηρετηθούν.

Το Σωματείο Εκπαιδευτών Υποψήφιων Οδηγών Χαλκιδικής αποφάσισε να αναστείλει προσωρινά την κατάληψη της Διεύθυνσης Μεταφορών και Επικοινωνιών της Περιφερειακής Ενότητας στον Πολύγυρο, στην οποία προχώρησε το πρωί της Πέμπτης. Έτσι, η συγκεκριμένη υπηρεσία θα λειτουργήσει κανονικά την Παρασκευή και οι πολίτες που επιθυμούν να διεκπεραιώσουν κάποια υπόθεσή τους θα μπορούν να εξυπηρετούνται κανονικά.

Υπενθυμίζεται ότι και οι οκτώ εξεταστές που υπηρετούν στο νομό συμμετέχουν στην πανελλαδική αποχή που κήρυξε η Ομοσπονδία τους, καθώς από τις αρχές του 2016 δεν λαμβάνουν το επίδομα που τους χορηγούνταν για τη συμμετοχή τους στις εξετάσεις. «Από την αρχή του έτους στη Χαλκιδική διεξήχθησαν πρακτικές εξετάσεις μόνο επί τρεις εβδομάδες στη διάρκεια του Φεβρουαρίου με αποτέλεσμα αυτή τη στιγμή 500-600 υποψήφιοι οδηγοί όλων των κατηγοριών να βρίσκονται στην αναμονή», δήλωσε το πρωί της Πέμπτης στο halkidikifocus.gr το μέλος του Δ.Σ. του Σωματείου του νομού και της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Εκπαιδευτών Οδηγών Αυτοκινήτων, Τριαντάφυλλος Πλιάκος.

Οι 30 ιδιοκτήτες σχολών οδηγών του νομού βρίσκονται σε απόγνωση, καθώς η διακοπή των εξετάσεων έχει «παγώσει» τα έσοδά τους.

επιστροφή στην κορυφή
WATERCURE2