sonia banner

ΡΟΗ 24/7:

Στο Φεστιβάλ Τουρισμού Θεσσαλονίκης το Επιμελητήριο Χαλκιδικής

festival tourismou thessaloniki

- Από 26 έως 29 Μαΐου


Με δικό του περίπτερο (σταντ Ν. 16 και 17) θα συμμετέχει το Επιμελητήριο Χαλκιδικής στο Φεστιβάλ Τουρισμού Θεσσαλονίκης 2016, που πραγματοποιείται στη Νέα Παραλία της πόλης, από τις 26 έως τις 29 Μαΐου.
Το Φεστιβάλ Τουρισμού Θεσσαλονίκης διοργανώνει για 2η φορά το Επαγγελματικό Επιμελητήριο Θεσσαλονίκης και στόχος του Φεστιβάλ είναι η ανάδειξη της πόλης και της Κεντρικής Μακεδονίας σε ένα σημαντικό τουριστικό προορισμό, τον οποίο κανείς θα επιλέξει επειδή ακριβώς θα γνωρίζει ότι στη Θεσσαλονίκης έχει θαυμάσιες ευκαιρίες με τεράστιες συνδυαστικές δυνατότητες να περάσει όμορφα και εποικοδομητικά κάποιες μέρες καθ’ όλη τη διάρκεια του έτους! Από το να ξεναγηθεί σε μοναδικής σπουδαιότητας ελληνιστικά, ρωμαϊκά και βυζαντινά μνημεία, μέχρι να ζήσει έντονες στιγμές σε μία πόλη με πλούσιες κοινωνικές, πολιτιστικές και ψυχαγωγικές δραστηριότητες!
Η έναρξη του Φεστιβάλ θα γίνει την Πέμπτη 26 Μαΐου στις 20.00 και θα παραμείνει ανοιχτό για το κοινό έως τις 22.00, ενώ για τις υπόλοιπες μέρες το πρόγραμμα έχει ως εξής:
- Την Παρασκευή 27 Μαΐου θα λειτουργεί από τις 17.00 έως τις 22.00
- Το Σάββατο 28 και την Κυριακή 29 Μαΐου θα είναι ανοιχτό από τις 10.00 έως τις 22.00.

επιστροφή στην κορυφή

hotel-sonia.gr