xrysopoulos 2020n

ΡΟΗ 24/7:

Ημερίδα για την επαγγελματική αποκατάσταση των ΑμεΑ την Κυριακή στα Μουδανιά

amea2

- Από το ΕΕΕΕΚ Ν. Ποτίδαιας


Ημερίδα με τίτλο «Η Επαγγελματική αποκατάσταση των Ατόμων με Αναπηρία» διοργανώνει το ΕΕΕΕΚ Ν. Ποτίδαιας την Κυριακή 5 Ιουνίου, από τις 11.00 έως τις 15.00 στο Πνευματικό Κέντρο Ν. Μουδανιών.
Να υπενθυμίσουμε ότι το ΕΕΕΕΚ Ν. Ποτίδαιας είναι ειδικό σχολείο δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης στο οποίο φοιτούν δεκαπέντε μαθήτριες και μαθητές, άτομα με αναπηρία και στην ημερίδα οι ομιλητές θα αναλύσουν τα εργασιακά δικαιώματα και υποχρεώσεις των ΑμεΑ.
Την παρουσίαση θα κάνει ο Διευθυντής του σχολείου, Γιώργος Αφθονίδης, ενώ θα μιλήσουν:
- Η δικηγόρος Ουρανία Σαράφογλου, με θέμα «Νομοθετήματα που σχετίζονται με την απασχόληση των Άτομα Άτομα με Αναπηρία»
- Οι Υπάλληλοι ΟΑΕΔ στο Γραφείο Απασχόλησης - Υπεύθυνοι προγραμμάτων Νέων θέσεων εργασίας και Νέων Ελεύθερων Επαγγελματιών κ.κ. Γιώργος Καλλιμάνης και Δημήτριος Ξάκης με θέμα «Επιδοτούμενα προγράμματα ΟΑΕΔ για Άτομα με Αναπηρία»
- Η εκπρόσωπος του τουριστικού γραφείου Πέτκογλου, Ειρήνη Πούλιου, ο Διευθυντής του καταστήματος "Μασούτη" της Ν. Καλλικράτειας, Αλέξανδρος Καζάνας και ο Πρόεδρος Κοινωφελής Δημοτική Επιχείρηση Νέων Μουδανιών, Κωνσταντίνος Καμπάνης, με θέμα «Η επαγγελματική συνεργασία με Άτομα με Αναπηρία, η οπτική των εργοδοτών».
Κατά τη διάρκεια της ημερίδας θα προβληθεί το ντοκιμαντέρ «Το μετέωρο βήμα της επαγγελματικής αποκατάστασης», ενώ στο τέλος θα υπάρξει συζήτηση.

επιστροφή στην κορυφή
WATERCURE2