Προειδοποίηση
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 652
ΡΟΗ 24/7:

Σημαδιακό ξεκίνημα για τον Γιάννη Γιώργο

TZITZIKWSTAS-GIWRGOS

Ως καθ’ ύλην αρμόδιος αντιπεριφερειάρχης θα εγκαινιάσει το έργο του οδικού άξονα Νέας Ποτίδαιας-Κασσάνδρειας, ο Γιάννης Γιώργος. Το έργο παραδίδεται στην κυκλοφορία το μεσημέρι της προσεχούς Δευτέρας, παρουσία του Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολου Τζιτζικώστα, λίγες ημέρες μετά τον ευρύ «ανασχηματισμό» όπου προχώρησε ο ίδιος ως επικεφαλής της παράταξης της πλειοψηφίας στο Περιφερειακό Συμβούλιο.

Στον κ. Γιώργο ανατέθηκε ο θεματικός τομέας των Υποδομών και Δικτύων για το σύνολο της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας. Έτσι, με την ανάληψη των νέων του καθηκόντων παραδίδει και το πρώτο έργο του τομέα όπου τέθηκε επικεφαλής. Και μάλιστα, στο νομό όπου είναι χωρικός αντιπεριφερειάρχης.

Να του ευχηθούμε καλή δύναμη και επιτυχία στο νέο και πολύ δύσκολο έργο που αναλαμβάνει και η συγκεκριμένη συγκυρία και σύμπτωση να αποτελέσει «γούρι» ώστε να ολοκληρωθούν και να παραδοθούν σύντομα και άλλα έργα υποδομής που έχει άμεση ανάγκη η Χαλκιδική.

Τέλος, να υπενθυμίσουμε το moto που χρησιμοποίησε ο Απόστολος Τζιτζικώστας στην πρόσφατη συνέντευξη Τύπου παρουσίασης των νέων αντιπεριφερειαρχών «Δουλειά, δουλειά, δουλειά…».

 

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Κυρίτσης… αγγλιστί Όλοι στον… Αποστόλη (ΦΩΤΟ) »
επιστροφή στην κορυφή