Από την Παρασκευή το Greek Gastronomy Festival του Porto Carras
- Γράφτηκε από την Κική Δημαρόγλου
- μέγεθος γραμματοσειράς μείωση του μεγέθους γραμματοσειράς αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
- Κατηγορία ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ
Με επίκαιντρο την ελληνική κουζίνα
Από τις 17 Ιουνίου ως τις 9 Σεπτεμβρίου διάσημοι chef, ξεχωριστές γεύσεις, μοναδική ατμόσφαιρα, φιλοξενούνται στο Porto Carras Grand Resort, τοποθετώντας τη μαγευτική Σιθωνία Χαλκιδικής στην κορυφή του γαστρονομικού χάρτη για τρίτη συνεχή χρονιά.
Οι βραβευμένοι chef Γιάννης Μπαξεβάνης, Δημήτρης Σκαρμούτσος, Γιάννης Αποστολάκης, Χριστόφορος Πέσκιας, Μαρία Εκμεκτσίογλου, Ντίνα Νικολάου, Mιχάλης Νουρλόγλου, Nίκη Μηταρέα, Νίκος Κοντοσώρος, Τάσος Αντωνίου δημιουργούν πιάτα που ικανοποιούν μέχρι και τους πιο απαιτητικούς γευσιγνώστες, ενώ ο Πατήρ Επιφάνιος με τη μοναδική του μοναστηριακή κουζίνα καταπλήττει τους ουρανίσκους με αυθεντικές αγιορείτικες συνταγές!
Τελευταία άρθρα από τον/την Κική Δημαρόγλου
- Το βιβλίο του Αρ. Γραμμόζη για την ελληνική γλώσσα παρουσιάζεται στη Θεσσαλονίκη
- ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ: Πάνω από 17 εκατ. ευρώ μοίρασε τη προηγούμενη εβδομάδα
- Παρουσιάστηκε το βιβλίο της Δ. Στεργίου «Κανέλα και γαρύφαλλο από την Προποντίδα» στην Όλυνθο
- Έρχεται η 3η Ανθοκομική Έκθεση του 2ου Δημοτικού Πολυγύρου
- Δωρεά ηλεκτρονικών συσκευών ανίχνευσης μετάλλων στην ΕΛ.ΑΣ.