sonia banner

ΡΟΗ 24/7:

Πρώτη η Χαλκιδική στις προτιμήσεις των Ελλήνων για το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος

xalkidiki aggali

Εκτόπισε τη Μύκονο στη δεύτερη θέση

 

Στην κορυφή των προτιμήσεων των Ελλήνων εκδρομέων για το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος βρίσκεται φέτος η Χαλκιδική, όπως προκύπτει από τα αποτελέσματα έρευνας της της μηχανής αναζήτησης ξενοδοχειακών τιμών trivago, εκτοπίζοντας στη δεύτερη θέση τη Μύκονο, η οποία είχε την πρωτά το 2015. Η άνοδος της Χαλκιδικής στις προτιμήσεις των Ελλήνων για το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος είναι μεγάλη, καθώς το 2015 δεν βρισκόταν καν στη δεκάδα.

Στην τρίτη θέση των φετινών προτιμήσεων εμφανίζεται η Σαντορίνη, ενώ οι δύο μεγαλύτερες ελληνικές πόλεις ολοκληρώνουν την πρώτη πεντάδα, αφού η Αθήνα καταλαμβάνει την τέταρτη θέση και η Θεσσαλονίκη την πέμπτη. Ο πρώτος και μόνος προορισμός εξωτερικού της δεκάδας φαίνεται να είναι η Ρώμη, η οποία καταλαμβάνει την έκτη θέση. Στην έβδομη συναντάται η Λευκάδα, μια θέση πριν την Πάργα που διατηρείται και φέτος όγδοη, όπως και πέρυσι. Οι τελευταίες δύο θέσεις ανήκουν στα Χανιά και στη Θάσο.
Η παραπάνω ανάλυση βασίζεται σε έρευνα που διεξήγαγε η trivago για αναζητήσεις που έγιναν μεταξύ πρώτης Μαρτίου και 14 Ιουνίου 2016, για ταξίδια που θα πραγματοποιηθούν μεταξύ 17 και 21 Ιουνίου 2016, με ελάχιστη διαμονή δύο διανυκτερεύσεων.

επιστροφή στην κορυφή

hotel-sonia.gr