Προειδοποίηση
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 652

sonia banner

ΡΟΗ 24/7:

Αναστολή της απεργίας αποφάσισε η ΟΣΥΠΑ

AERODROMIO-GKISE

Δεν ακυρώνονται πτήσεις

Κανονικά θα διεξάγονται οι πτήσεις το τριήμερο καθώς ανεστάλη η πενθήμερη απεργία που είχε εξαγγείλει η ΟΣΥΠΑ για το διάστημα 20 έως 24 Ιουνίου, μετά το αίσιο τέλος στη συνάντηση με τον υπουργό Μεταφορών Χρήστο Σπίρτζη.

Όπως ανακοίνωσε η ίδια η Ομοσπονδία, εν όψει της αξιοποίησης των περιφερειακών αεροδρομίων, ο υπουργός παρέδωσε σχέδιο οργανογράμματος για διαβούλευση, το οποίο κινείται στο πλαίσιο των κοινά αποδεκτών αρχών και φιλοσοφίας.

Επίσης, διαβεβαίωσε την ΟΣΥΠΑ ότι συμπαρατάσσεται μαζί της «στον κοινό στόχο να παραμείνουν τα 25 περιφερειακά αεροδρόμια στην Υπηρεσία Πολιτικής Αεροπορίας».

Συμφωνήθηκε να πραγματοποιηθεί νέα συνάντηση την ερχόμενη εβδομάδα, παρουσία του προέδρου του ΣΕΤΕ Ανδρέα Ανδρεάδη και του διευθύνοντα συμβούλου της Aegean Airlines Ευτύχη Βασιλάκη, προκειμένου «να συμφωνηθεί η κοινή γραμμή και οι ενέργειες που θα επιφέρουν εργασιακή ειρήνη για την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση του ελληνικού τουρισμού».

«Θέλουμε να θεωρούμε δεδομένο ότι ο κ. Υπουργός θα συνεχίσει τον ειλικρινή και εποικοδομητικό διάλογο με την Ομοσπονδία ώστε να μη μας διαψεύσει, σε μια κοινή προσπάθεια για την ανάπτυξη και εκσυγχρονισμό της Δημόσιας ΥΠΑ και την επανένταξη σε αυτήν των 23 κρατικών αεροδρομίων, για το καλό της χώρας και της εθνικής οικονομίας και μόνο», αναφέρει η ΟΣΥΠΑ σε σχετική ανακοίνωσή της.

επιστροφή στην κορυφή

hotel-sonia.gr