Logo
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Προτάσεις για… αποδράσεις στην Χαλκιδική

KORINA-ATLAS-OK

Η Κορίνα Ζολλά προσκεκλημένη σε εκπομπή της ATLAS TV

Τις αμέτρητες επιλογές που προσφέρει η Χαλκιδική για το καλοκαίρι παρουσίασε η Κορίνα Ζολλά μιλώντας στην ενημερωτική εκπομπή “ATLAS μεσημέρι” του ομώνυμου τηλεοπτικού σταθμού της Κεντρικής Μακεδονίας που επιμελείται και παρουσιάζει καθημερινά η δημοσιογράφος, Κατερίνα Σμυρλή.

Αφορμή στάθηκε το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος, οπότε και ξεκινάει ουσιαστικά η τουριστική περίοδος. Η επικεφαλής της ομάδας του halkidikifocus.gr παρουσίασε με το δικό της ξεχωριστό και ανάλαφρο τρόπο τις ομορφιές των ακτών της Χαλκιδικής, όπου και φέτος κυματίζουν πολλές γαλάζιες σημαίες.

Αναλυτικότερα, αναφέρθηκε στις πιο κοντινές στη Θεσσαλονίκη δημοφιλείς παραλίες, όπου σε λίγα λεπτά μπορεί να φτάσει κάποιος από τη γειτονική μεγαλούπολη, μίλησε για την «κοσμοπολίτικη» -όπως την χαρακτήρισε- Κασσάνδρα και το πανέμορφο Ποσείδι, όπως και για τις πολυσύχναστες περιοχές του πρώτου «ποδιού» Πολύχρονο, Χανιώτη, Πευκοχώρι.

Ακόμη, ταξίδεψε το τηλεοπτικό κοινό στη μαγευτική Σιθωνία, η οποία εκτός από τις ατέλειωτες ομορφιές με τις οποίες την έχει προικίσει απλόχερα η φύση, έχει αλλάξει όψη με μια σειρά παρεμβάσεων και επιχειρηματικών δραστηριοτήτων που έχουν βελτιώσει την εικόνα της και παρέχουν στον επισκέπτη αναβαθμισμένες υπηρεσίες.

Παράλληλα, αποκάλυψε τις γαστρονομικές επιλογές που μπορεί να συναντήσει κανείς στην ίδια περιοχή με τα ψάρια και τα διάφορα θαλασσινά να κατέχουν κυρίαρχη θέση στο μενού, όπως και όλα όσα ενδιαφέρουν του λάτρεις των θαλάσσιων σπορ.

Επιπλέον, πρότεινε λύσεις διαμονής για όλα τα γούστα. Ξενοδοχεία, καταλύματα αλλά και κάμπινγκ για όσους αγαπούν τον κατασκηνωτικό τουρισμό.

Τέλος, μεταφέροντας το κλίμα του τριημέρου, δεν παρέλειψε να αναφερθεί στις πολιτιστικές και καλλιτεχνικές εκδηλώσεις που διοργανώνονται στη Συκιά από 18 έως 20 Ιουνίου.

KORINA-ATLAS-PLANA

 

Τελευταία άρθρα από τον/την

Halkidikifocus 2014-2020