sonia banner

ΡΟΗ 24/7:

Διεθνές Συνέδριο Τεχνολογίας του Τουρισμού στην Κύπρο

tourismos texnologia

Με θέματα για τουριστικά γραφεία, τα ξενοδοχεία και τουριστικές επιχειρήσεις

 

Με πρωτοβουλία του Συνδέσμου Ταξιδιωτικών Πρακτόρων Κύπρου (ACTA), το Διεθνές Συνέδριο Τεχνολογίας του τουρισμού Digi.travel θα διεξαχθεί στην Κύπρο, στις 19 Οκτωβρίου , παρουσιάζοντας όλες τις τελευταίες εξελίξεις της τεχνολογίας στα στελέχη των τουριστικών επιχειρήσεων. Το Συνέδριο έχει ήδη διοργανωθεί με ιδιαίτερη επιτυχία στην Αθήνα, τη Βαρσοβία, τη Στοκχόλμη, και τη Μπανγκόκ, προσελκύοντας εκατοντάδες σύνεδρους.
Η συνδιοργανώτρια εταιρία Travel Media Applications, που έχει την έδρα της στην Πάφο, προσκαλεί στο Συνέδριο ως ομιλητές υψηλόβαθμα στελέχη εταιριών που προμηθεύουν με τεχνολογικές λύσεις τις τουριστικές επιχειρήσεις αναλύοντας θέματα που ενδιαφέρουν άμεσα τα τουριστικά γραφεία, τα ξενοδοχεία αλλά και όλους τους υπόλοιπους παίκτες της τουριστικής αγοράς.
Ο πρόεδρος του ACTA Ντίνος Κάκκουρας, δήλωσε "Μη γνωρίζοντας όλες και σε βάθος τις δυνατότητες της τεχνολογίας στον κλάδο μας, οι επιχειρήσεις μας στερούνται της ανάπτυξης που θα μπορούσαν να επιτύχουν. Η τεχνολογία είναι πλέον εδώ και πρέπει όλα τα τουριστικά γραφεία να ενημερώνονται ώστε να δουλεύουν με μοντέρνους τρόπους, που ανοίγουν τους επιχειρηματικούς ορίζοντες. Στο συνέδριο Digi.travel θα μας δοθεί η ευκαιρία να ακούσουμε, αλλά και να ανταλλάξουμε ιδέες, με τους ιθύνοντες της τεχνολογίας. Εύχομαι κάθε επιτυχία". 
Ο Θόδωρος Κουμέλης, διευθύνων σύμβουλος της Travel Media Applications, δήλωσε ότι "Με χαρά μας το συνέδριο θα διεξαχθεί στην Κύπρο, όπου οι ομιλητές από τις μεγαλύτερες εταιρίες του χώρου θα αναλύσουν όλα τα ‘καυτά’ θέματα του τουρισμού προσφέροντας τη γνώση τους στα στελέχη της Κυπριακής τουριστικής βιομηχανίας. Χαιρετίζω αυτή την πρωτοβουλία του ACTA και είμαι σίγουρος ότι θα συμβάλουμε στην πληρέστερη ενημέρωση των συνέδρων σε θέματα τεχνολογίας".

Τελευταία τροποποίηση στιςΔευτέρα, 20 Ιουνίου 2016 19:57
επιστροφή στην κορυφή

hotel-sonia.gr