sonia banner

ΡΟΗ 24/7:

Στον Όρμο για φαγητό και ψώνια

ormos-geniki
Πως το συνδυάσαμε; Πολύ εύκολα!


Όχι που θα κάτσεις να βαρεθείς στα ίδια και τα ιδία... Αυτοκίνητο, μουσική, καφεδάκι πακέτο από τα Coffee Island και φύγαμε για Δήμο Σιθωνίας. Ήθελα να φύγω λίγο από το στρες της καθημερινότητας και να ξεχάσω έστω και για λίγο το πακετάκι με λογαριασμούς που έφερε ο ταχυδρόμος... Θα μου πεις ξεχνιέται; Φυσικά!

c-i-rofima-mou
Έφτασα στον Όρμο Παναγίας και ήθελα να κατέβω από το αυτοκίνητο και να τρέξω στην άμμο, ανάμεσα στο πέταγμα των γλάρων και να χοροπηδήξω σαν παιδί! Γιατί απλά ζω και έχω την υγεία μου!

aristos-makaronada-thalassinwn
aristos-exwfullo-katalogos
Αφού περπάτησα και κουράστηκα στην άμμο, μπροστά μου είδα το καλύτερο δώρο εκείνης της ώρας, το εστιατόριο του Αρίστου! Μύδια, θαλασσινά, σαρδελίτσες και σαλάτα! Ούτε πατάτες, ούτε ψωμί! Λαχανικά και θάλασσα! Κρασάκι λευκό δροσερό και φυσικά τα παπούτσια δίπλα μου... Ο Αρίστος πάνα μου βάζει το τραπέζι μου στο νερό! Ότι καλύτερο θα μπορούσα να προσφέρω στην ρουτίνα μου ήταν αυτή η στιγμή απόλαυσης...

ormos-laxouria
pedila-ormos
Πριν μπω στο αυτοκίνητο, είπα να πω μια καλησπέρα στην Κατερίνα, η οποία διαθέτει τουριστικό γραφείο στον Όρμο και είδη λαικής τέχνης ακριβώς δίπλα. Την πέτυχα την ώρα που κατέφτασαν κάτι λατρεμένα σανδάλια που έγραφαν το όνομά μου και οι νέες πετσέτες θαλάσσης που θυμίζουν αυτές του χαμάμ. Ε τι; Να μην πάρω; Να μας που και μπανάλ...;

barbagiannis-dwm1
Screenshot 5
Ανέβηκα τον λόφο πάνω από τα καϊκια και πήγαν να πιω έναν καφέ στην πιο δροσερή γωνιά της περιοχής. Barbagiannis House με μια καφετέρια πισινάτη γεμάτη δροσερό αεράκι. Κάθησα ίσως στην καλύτερη θέση... Εκεί που το μάτι σου βλέπει την πίσω πλευρά της Αμμουλιανής μου και πλάι τον Άθωνα.

Και τώρα για πες μου φίλε αναγνώστη; Καλά δεν έκανα;
Αυτές οι αποδράσεις είναι ότι καλύτερο μπορούμε να προσφέρουμε στον εαυτό μας! 

επιστροφή στην κορυφή

hotel-sonia.gr