Προειδοποίηση
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 652

xrysopoulos 2020n

ΡΟΗ 24/7:

Ο καιρός σήμερα

hliofaneia

Ηλιοφάνεια και λίγες νεφώσεις κατά τόπους τις θερμές ώρες

Σήμερα Πέμπτη σε ολόκληρη τη χώρα αναμένονται λίγες νεφώσεις οι οποίες τις θερμές ώρες της ημέρας στα ηπειρωτικά θα αυξηθούν και θα εκδηλωθούν όμβροι ή καταιγίδες σε ορεινά κυρίως τμήματα της Ανατολικής Μακεδονίας και της Θράκης. Λίγες μεμονωμένες καταιγίδες ενδέχεται να εκδηλωθούν επίσης στα ορεινά της Πελοποννήσου και της Κεντρικής Στερεάς.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στη Δυτική Μακεδονία από 12 έως 29 βαθμούς, στη Βόρεια Ελλάδα από 18 έως 33 βαθμούς, στη Δυτική και Νότια Ελλάδα από 17 έως 31 βαθμούς, στην Κεντρική Ελλάδα από 16 έως 34 βαθμούς, στα υπόλοιπα ηπειρωτικά από 20 έως 33 βαθμούς και στα νησιά του Αιγαίου από 19 έως 32 βαθμούς Κελσίου.

Οι άνεμοι στο Αιγαίο θα πνέουν από βόρειες έως βορειοδυτικές διευθύνσεις σχεδόν μέτριοι μέχρι μέτριοι 4 με 5 μποφόρ, και τοπικά ισχυροί 6 μποφόρ. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοδυτικοί μέτριοι μέχρι ισχυροί, 5 με 6 μποφόρ, και πρόσκαιρα τοπικά στα βορειότερα τμήματα σχεδόν θυελλώδεις 7 μποφόρ.

Στην Αττική αναμένονται λίγες νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις σχεδόν μέτριοι 4 και τοπικά στο νότιο Ευβοϊκό μέτριοι 5 μποφόρ, ενώ στο Σαρωνικό τις θερμές ώρες της ημέρας θα στραφούν σε νότιους ασθενείς έως σχεδόν μέτριους 3 με 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία στο κέντρο της πόλης θα φτάσει στους 32 με 33 βαθμούς Κελσίου.

Στη Θεσσαλονίκη αναμένονται λίγες νεφώσεις οι οποίες τις θερμές ώρες της ημέρας τοπικά θα πυκνώσουν. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοδυτικοί σχεδόν μέτριοι 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα φτάσει στους 31 βαθμούς Κελσίου.

επιστροφή στην κορυφή