xrysopoulos 2020n

ΡΟΗ 24/7:

Κλειστοί οι βιολογικοί του Δήμου Προποντίδας για μία εβδομάδα

viologikos kal

- Διαμαρτύρονται οι ιδιοκτήτες των βυτιοφόρων που πήγαιναν βοθρολύματα στους βιολογικούς


Δεν δέχονται βοθρολύματα οι βιολογικοί καθαρισμοί του Δήμου Ν. Προποντίδας από σήμερα και για μία εβδομάδα (εκτός από λύματα των αποχετευτικών αγωγών), καθώς ο Δήμος προχωρά στη συντήρησή τους.
Ωστόσο οι επιχειρήσεις βυτιοφόρων που μεταφέρουν βοθρολύματα στους βιολογικούς διαμαρτύρονται, αφού η μεταφορά των φορτίων τους σε άλλους βιολογικούς ανεβάζει το κόστος.
Μιλώντας για το θέμα στο halkidikifocus ο Δήμαρχος Ν. Προποντίδας Μανώλης Καρράς επεσήμανε ότι είναι απαραίτητες οι εργασίες συντήρησης, οι οποίες θα διαρκέσουν το αργότερο μέχρι την επόμενη Παρασκευή, καθώς οι βιολογικοί έχουν φτάσει στα όριά τους. Όσον αφορά τις διαμαρτυρίες των ιδιοκτητών βυτιοφόρων εκκένωσης βόθρων, τόνισε ότι οι βιολογικοί τόσο των Ν. Μουδανιών, όσο και της Ν. Ποτίδαιας δεν δέχονται βοθρολύματα, καθώς επιβαρύνονται ιδιαίτερα την καλοκαιρινή περίοδο, ωστόσο το πρόβλημα προκύπτει στους βιολογικούς στη Ν. Καλλικράτεια και στου Διονυσίου, που δέχονται, υπογραμμίζοντας ότι για μία εβδομάδα, οι ιδιοκτήτες βυτιοφόρων μπορούν να απευθύνονται στους βιολογικούς της Ν. Φώκαιας ή των Βασιλικών, καθώς σ’ αυτές τις περιοχές η παραπάνω απόσταση που θα διανύσουν δεν είναι μεγάλη.

επιστροφή στην κορυφή
WATERCURE2