xrysopoulos 2020n

ΡΟΗ 24/7:

8μηνο Πρόγραμμα Εθελοντισμού «E VS PL» στην Πολωνία

ethelontismos 1

Μέχρι τις 12 Αυγούστου οι αιτήσεις

 

Η Α.Μ.Κ.Ε You in Europe σε συνεργασία με τον Πολωνικό Οργανισμό “Stowarzyszenie “Dorośli-Dzieciom” προκηρύσσει 1 θέση Ευρωπαϊκής Εθελοντικής Υπηρεσίας (EVS) διάρκειας 8 μηνών στην πόλη Więcbork της Πολωνίας, από τον Αύγουστο του 2016 έως το Μάρτιο του 2017.
Οι 3 εθελοντές που θα επιλεγούν (από Ελλάδα, Ιταλία και Ισπανία) θα έχουν την ευκαιρία να εργαστούν σε τοπικούς οργανισμούς με αντικείμενο την προστασία του περιβάλλοντος, την φροντίδα των ηλικιωμένων καθώς και παιδιών και ενηλίκων με αναπηρία, αποκτώντας σημαντική εμπειρία και κοινωνικές δεξιότητες.
Έτσι θα έχουν την ευκαιρία να προσφέρουν στο κοινωνικό σύνολο και να καλλιεργήσουν τις αξίες του αυτοσεβασμού και της αποδοχής μέσα από δράσεις όπως η διοργάνωση δράσεων με σκοπό την ένταξη των κοινωνικά ευπαθών ομάδων: εκδρομές, εκδηλώσεις τέχνης και πολιτισμού, εορτές, αθλητικές εκδηλώσεις, εκπαιδευτικές δράσεις. Οι εθελοντές θα εργάζονται στο πλευρό έμπειρων εκπαιδευτών και κοινωνικών λειτουργών, συμβάλλοντας σημαντικά στην βελτίωση της ζωής των ατόμων με δυσκολίες και αποκτώντας πολύτιμη εργασιακή εμπειρία στον τομέα των κοινωνικών υπηρεσιών.
Στους συμμετέχοντες προσφέρεται δωρεάν διαμονή και διατροφή, αεροπορικά εισιτήρια και το ποσό των 85 ευρώ/μήνα για τα προσωπικά τους έξοδα. Το πρόγραμμα απευθύνεται σε νέους 18-30 ετών.
Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να στείλουν το βιογραφικό τους στα Αγγλικά και μια σύντομη συνοδευτική επιστολή, στην οποία θα αναφέρουν τους λόγους για τους οποίους θέλουν να λάβουν μέρος στο συγκεκριμένο project(επίσης στα Αγγλικά) στο email Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. (και τα δύο αρχεία σε μορφή word ή pdf).
Στον τίτλο του email πρέπει να γράψουν “EVS POLAND: το όνομα τους και το επίθετο τους”. Η ημερομηνία λήξης των αιτήσεων είναι η Τρίτη 12 Αυγούστου 2016.

επιστροφή στην κορυφή