Προειδοποίηση
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 652

xrysopoulos 2020n

ΡΟΗ 24/7:

Ομαλή η επιστροφή από Χαλκιδική

xoris provlimata o dromos tis epistrofis apo xalkidiki 1

Πολλοί επισκέπτες παρέμειναν λόγω των αδειών

Χωρίς προβλήματα ξεκίνησε το απόγευμα της Κυριακής η επιστροφή των επισκεπτών του Σαββατοκύριακου από τις παραλίες της Χαλκιδικής.

Η κυκλοφορία των αυτοκινήτων διεξαγόταν κανονικά και με ταχύτητες 80-100 χλμ.

Μικροκαθυστερήσεις σημειώθηκαν στην περιοχή του Σχολαρίου, λόγω βλάβης σε λεωφορείο γύρω στις 8.30 το βράδυ.

Λίγο αργότερα σημειώθηκε σύγκρουση δύο οχημάτων στην κατηφόρα της Καρδίας, μόνο με υλικές ζημιές και με αποτέλεσμα ολιγόλεπτες καθυστερήσεις.

Στο επαρχιακό οδικό δίκτυο της Χαλκιδικής δεν υπήρξαν προβλήματα με εξαίρεση το φανάρι της Νικήτης, ωστόσο και στο συγκεκριμένο σημείο δεν ταλαιπωρήθηκαν ιδιαίτερα οι οδηγοί.

Οι υπεύθυνοι κίνησης εταιρειών οδικής βοήθειας έλεγαν νωρίτερα στο halkidikifocus.gr ότι «ήταν ένα από τα καλύτερα Σαββατοκύριακα του φετινού καλοκαιριού».

Πολλοί είναι εκείνοι που παρέμειναν στην Χαλκιδική, κάνοντας χρήση της θερινής άδειάς τους. Την Παρασκευή η έξοδος από Θεσσαλονίκη προς Χαλκιδική ήταν από τις μεγαλύτερες για φέτος, το Σάββατο κινήθηκε σε ικανοποιητικά επίπεδα ενώ την Κυριακή χαρακτηρίστηκε ως «ήπια».

Σύμφωνα με εκτιμήσεις, ενδεχομένως να υπάρξει αυξημένη κίνηση προς Θεσσαλονίκη το πρωί της Δευτέρας, καθώς όσοι δεν βρίσκονται ακόμη σε άδεια και διαθέτουν εξοχική κατοικία στην Χαλκιδική πηγαινοέρχονται καθημερινά στην εργασία τους

επιστροφή στην κορυφή
WATERCURE2