Προειδοποίηση
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 652

xrysopoulos 2020n

ΡΟΗ 24/7:

Το «γλυκό και η μαρμελάδα της Μίνας» στη Γενική Έκθεση Καλυβών (ΦΩΤΟ & VIDEO)

Maketa glyko

Παραδοσιακές γεύσεις από τραγανό κεράσι με σπιτική συνταγή

Στη Γενική Έκθεση των Καλυβών που διοργανώνει από τις 23 έως τις 31 Ιουλίου (19.00-23.00) ο πολιτιστικός σύλλογος «Μηκύβερνα» στο χώρο του Πολιτιστικού Κέντρου του χωριού, θα συναντήσετε τις υπέροχες γεύσεις από «το γλυκό και τη μαρμελάδα της Μίνας». Πρόκειται για μια σύγχρονη και οργανωμένη επιχείρηση στον τομέα της Οικοτεχνίας με έδρα τον Πολύγυρο Χαλκιδικής.

Από το 1987 η οικογένεια Στιβαχτάρη καλλιεργεί στο κτήμα Βάκη στο δάσος του «Τσουκαλά» 910 δέντρα κερασιάς με πέντε διαφορετικές ποικιλίες κερασιού ενώ από το 2013 γίνεται η επεξεργασία του προϊόντος και παρασκευάζεται χειροποίητα παραδοσιακό σπιτικό γλυκό του κουταλιού και μαρμελάδα βασισμένα σε συνταγές από τα παλιά. Χωρίς συντηρητικά και με τις προδιαγραφές που διέπουν την επεξεργασία τροφίμων.

 

KERASIA

 

Η μαρμελάδα και το γλυκό διατίθενται σε συσκευασίες των 450 και 900 γραμμαρίων. Για τις ιδιαίτερες διατροφικές συνήθειες και επιλογές τα προϊόντα με την επωνυμία «Το γλυκό της Μίνας» παρασκευάζονται επίσης με στέβια και καστανή ζάχαρη.

 

MARMELADA 2016

GLYKO BAZO

Εκτός από τη Γενική Έκθεση των Καλυβών, τα προϊόντα θα δώσουν το «παρόν» και σε αντίστοιχες διοργανώσεις που θα ακολουθήσουν σε Ψακούδια και Πολύγυρο.

 

MARMELADA-BAZO

 

Όλο το χρόνο «το γλυκό και τη μαρμελάδα της Μίνας» μπορείτε να τα βρείτε στον Πολύγυρο στο «Κτηματομεσιτικό Στιβαχτάρης», σε επιλεγμένα καταστήματα, όπως το Μανάβικο Χαλκιάς στον Πολύγυρο ενώ γίνονται δεκτές και ηλεκτρονικές παραγγελίες με αποστολή e-mail στο: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. και με εταιρεία ταχυμεταφορών έρχονται στην πόρτα σας.

STORY

 

 

 

επιστροφή στην κορυφή
WATERCURE2