sonia banner

ΡΟΗ 24/7:

Διήμερο εργαστήριο στη Θεσσαλονίκη για τον Τουρισμό

touristries valitses

Από την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας

 

Εργαστήριο με τίτλο «Tourism Strategies and Perspectives in a Black Sea Region» (Τουριστικές Στρατηγικές και Προοπτικές σε μια Περιφέρεια της Μαύρης Θάλασσας) θα πραγματοποιηθεί αύριο Πέμπτη 28 Ιουλίου και μεθαύριο Παρασκευή 29 Ιουλίου στη Θεσσαλονίκη, υπό την αιγίδα της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας.
Το εργαστήριο θα πραγματοποιηθεί στο ξενοδοχείο «Astoria» στη συμβολή των οδών Τσιμισκή και Σαλαμίνος, με ώρα έναρξης 9.00 το πρωί και διοργανώνεται στο πλαίσιο του προγράμματος «Τουριστικά Μονοπάτια στην Περιοχή της Μαύρης Θάλασσας – Tourism Paths in the Black Sea Region», που έχει ενταχθεί και συγχρηματοδοτείται από το ευρωπαϊκό πρόγραμμα «Λεκάνη της Μαύρης Θάλασσας 2007 – 2013».
Κύριος στόχος του έργου «Τουριστικά Μονοπάτια στην Περιοχή της Μαύρης Θάλασσας - Tourism Paths in the Black Sea Region» είναι να διευκολύνει την ανταλλαγή ορθών πρακτικών στον τομέα του τουρισμού μεταξύ των συμμετεχουσών χωρών καθώς και να ενισχύσει την τουριστική επιχειρηματικότητα των ΜΜΕ που δραστηριοποιούνται στην επιλέξιμη περιοχή της Μαύρης Θάλασσας.
Μέσω το έργου σκοπός είναι να δημιουργηθούν δίαυλοι επικοινωνίας σε διαπεριφερειακό ευρωπαϊκό επίπεδο μεταξύ φορέων λήψης αποφάσεων (Περιφέρειες / Δήμοι) και επιχειρήσεων τουρισμού. Στο πλαίσιο των δράσεων του έργου, διοργανώνεται και το συγκεκριμένο εργαστήριο με τη συμμετοχή των εταίρων του έργου, όπου θα παρουσιαστεί η τρέχουσα κατάσταση στον τουριστικό τομέα σε όλες τις συμμετέχουσες χώρες, τα προβλήματα, τα όποια αντιμετωπίζουν οι τουριστικές επιχειρήσεις και φορείς και οι προοπτικές του κλάδου.
Συμμετέχουσες χώρες, εκτός της Ελλάδας, είναι οι Ουκρανία, Γεωργία, Αρμενία, Βουλγαρία, Μολδαβία, Τουρκία.

επιστροφή στην κορυφή

hotel-sonia.gr