Προειδοποίηση
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 652

xrysopoulos 2020n

ΡΟΗ 24/7:

Λύση για τις εφημερίες στο Νοσοκομείο Πολυγύρου

NOSOKOMEIO-POLYGYROS-XALKIDIKH

Καθησυχαστικός ο διοικητής της 4ης Υ.ΠΕ. Μακεδονίας-Θράκης

Κανένα πρόβλημα δεν υπάρχει με τις εφημερίες στο νοσοκομείο Πολυγύρου, διαβεβαιώνει με δηλώσεις του στο «Πρακτορείο 104,9 FM» ο διοικητής της 4ης Υγειονομικής Περιφέρειας, Στρατής Πλωμαρίτης.

«Με τις εφημερίες δεν έχουμε κανένα πρόβλημα. Υπήρχε ένα πρόβλημα με τη χρηματοδότηση των εφημεριών του νοσοκομείου του Πολυγύρου. Εμείς, ως 4η ΥΠΕ, αναλάβαμε να πληρώνουμε όλους τους γιατρούς των Κέντρων Υγείας που πηγαίνουν και εφημερεύουν στο νοσοκομείο Χαλκιδικής από δικά μας έσοδα και θα κυλήσει το πρόγραμμα των εφημεριών απρόσκοπτα» ανέφερε ο κ. Πλωμαρίτης, μιλώντας στην εκπομπή «Πρωινό στο Πρακτορείο».

Ωστόσο, όπως είπε, η Χαλκιδική έχει προβλήματα στον χώρο της υγείας, προβλήματα που έχουν να κάνουν με την έλλειψη προσωπικού και την ελλιπή χρηματοδότηση, καθώς «επί έξι χρόνια έφευγαν εργαζόμενοι και δεν αντικαθίστατο κανείς απ' αυτούς».

Το νοσοκομείο Χαλκιδικής λειτουργεί με «αιμοδοσίες» από γιατρούς των Κέντρων Υγείας, διευκρίνισε ο κ. Πλωμαρίτης, ενώ σε ό,τι αφορά τους επικουρικούς γιατρούς σημείωσε: «Δυστυχώς, ζούμε το φαινόμενο ότι υπέγραψε μικροβιολόγος και έφυγε επειδή δεν του άρεσαν οι συνθήκες».

Τελευταία τροποποίηση στιςΤετάρτη, 03 Αυγούστου 2016 22:55
επιστροφή στην κορυφή
WATERCURE2