Προειδοποίηση
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 652
ΡΟΗ 24/7:

48ωρο λουκέτο σε ταβέρνα της Περαίας Θεσσαλονίκης

tameiaki-mihani-fpa

Δεν έκοψε αποδείξεις σύμφωνα με έλεγχο της ΓΓΔΕ

Κλιμάκιο επιθεωρητών της Γενικής Γραμματείας Δημοσίων Εσόδων, πραγματοποίησε έλεγχο σε ταβέρνα στην Περαία της Θεσσαλονίκης και διαπίστωσε ότι δεν είχε κοπεί ούτε μία απόδειξη σε 30 παρέες που βρισκόντουσαν στο κατάστημα.

Η απόφαση του Γενικού Γραμματέα Δημοσίων Εσόδων Γιώργου Πιτσιλή, προβλέπει την επιβολή λουκέτων για 48 ώρες εάν διαπιστωθεί ότι δεν έχουν εκδοθεί περισσότερες από 10 αποδείξεις ή η αξία τους υπερβαίνει τα 500 ευρώ.

Σήμερα ενεργοποιήθηκε ο μηχανισμός που επιβάλει η απόφαση και το κατάστημα υγειονομικού χαρακτήρα, θα παραμείνει κλειστό για το επόμενο 48ωρο.

Ο γενικός γραμματέας, Γιώργος Πιτσιλής, ανέφερε σε συνέντευξη του, στην εκπομπή "Πρωινό στο Πρακτορείο" στο "Πρακτορείο 104,9 FM", "για μας είναι πρωταρχικός στόχος να περάσει το μήνυμα ότι η Γενική Γραμματεία είναι παρούσα και θα είναι παρούσα σε όλη την τουριστική περίοδο" και υπογράμμισε ότι "δεν έχουμε επιθυμία να κλείσουμε όλη την αγορά εν μέσω τουριστικής περιόδου και το μέτρο αυτό θα χρησιμοποιηθεί με σύνεση στις πιο σοβαρές περιπτώσεις, καθώς είναι μέτρο παραδειγματισμού".

"Στους ελέγχους που διεξάγουμε πλέον, το πρόστιμο είναι μόνο η αρχή, οι εντολές και οδηγίες που έχουμε δώσει στους ελεγκτές μας πανελλαδικά είναι να ξαναπερνούν από τα καταστήματα που ελέγχουν".

Τελευταία τροποποίηση στιςΣάββατο, 06 Αυγούστου 2016 22:39
επιστροφή στην κορυφή