Προειδοποίηση
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 652
ΡΟΗ 24/7:

Βέλγιο: Απειλές για βόμβες σε αεροσκάφη

bryxelles-aerodromio

Συναγερμός στο διεθνές αεροδρόμιο των Βρυξελλών

Πηγές προσκείμενες στην ομοσπονδιακή εισαγγελία του Βελγίου ανέφεραν το βράδυ της Τετάρτης ότι έγιναν απειλές περί τοποθέτησης βομβών σε δύο αεροσκάφη που εκτελούσαν πτήσεις με προορισμό το διεθνές αεροδρόμιο Ζαβεντέμ των Βρυξελλών, όπως μετέδωσε το βελγικό τηλεοπτικό δίκτυο VRT.

Οι εισαγγελείς θεώρησαν ότι οι απειλές ήταν αρκετά σοβαρές και πρότειναν να ληφθούν μέτρα, πρόσθεσε το ίδιο τηλεοπτικό δίκτυο. Ειδοποιήθηκαν οι υγειονομικές υπηρεσίες των Βρυξελλών.

Οι πιλότοι του ενός από τα αεροσκάφη, το οποίο ανήκει στην εταιρεία Air Arabia του Μαρόκου, έλαβαν οδηγίες να αλλάξουν πορεία και προσγειώθηκαν στην Τουλούζη της Γαλλίας, ανέφερε ακόμη το VRT.

Ωστόσο, σύμφωνα με την αστυνομία του αεροδρομίου των Βρυξελλών δεν υπάρχει συναγερμός για βόμβες ενώ υποστηρίζει ότι δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα.

Δημοσιογράφος του βελγικού τηλεοπτικού σταθμού Woestijnvis/Proximus TV, ο Bart Raes, έγραψε στο Twitter ότι ο πιλότος έλαβε απειλή για βόμβα είκοσι λεπτά πριν την προσγείωση του αεροσκάφους που πετούσε από το Όσλο.

επιστροφή στην κορυφή