Πρόταση ημέρας: Για ψαράκι στου Μιχάλη!
- Γράφτηκε από τον Αγιαννίδου Αθηνά
- μέγεθος γραμματοσειράς μείωση του μεγέθους γραμματοσειράς αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
- Κατηγορία FOCUS ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ
- Εκτύπωση
Πάμε Ποτίδαια για λιθρίνια και λαβράκια
Ψαράκι... Κι αν είναι και σωστά ψημένο; Είναι να σε πιάνει τρέλλα!
Κι αν είσαι και στου Μιχάλη; Ακόμα καλύτερα. Σκιά, δροσιά, η θάλασσα δυό βήματα, η μουσική κατάλληλη ώστε να μπορείς να φας και κυρίως να καταπιείς (καταλαβαίνετε τι εννοώ φυσικά...).
Στου Μιχάλη λοιπόν, όσες φορές και να έχω γευματίσει μόνη ή με παρέα, επιλέγω ψαράκι γιατί απολαμβάνω το γεύμα μου λες το έψησα μόνη μου. Ο ψήστης, φροντίζει να θωρακίζει καλά την πετσούλα του και να κρατάει τα ζουμιά του εσωτερικά. Χωρίς πολλά πολλά, χωρίς μπαχάρια, χωρίς να είναι βουτηγμένο σε λαδολέμονο και επάνω του μια ολόκληρη γλάστρα μαϊντανό. Όλα είναι στο πλάι γιατί μπορεί να θες, μπορεί όμως και να μην θες!
Αγαπώ την σάρκα από τα λαβράκια, τα φαγγριά και τους μπακαλιάρους πολύ. Θεωρώ οτι είναι πολύ νόστιμα και με εντελώς διαφορετική γεύση το ένα από το άλλο. Γι’αυτο και ρίχνω πάντα την ιδέα στην παρέα, να παίρνουμε διαφορετικά ψάρια! Σίγουρα οι πιρουνιές όλων θα είναι προς κάθε ψαρο-κατεύθυνση!
Τελευταία άρθρα από τον/την Αγιαννίδου Αθηνά
- Κάθε άνθρωπος, αρκεί να έχει θέληση και να ακολουθεί τις καθοδηγήσεις-συμβουλές του δασκάλου του μπορεί σε λίγα χρόνια να καταφέρει να συντάσσει ένα κείμενο στα αγγλικά, εκφράζοντας τα επιχειρήματα του ορθά και με πλούσιο λεξιλόγιο.
- Αμύγδαλο το αντιβιοτικό
- Μουσταλευριά: Παραδοσιακή αγιορείτικη συνταγή
- Πόσο καλός είσαι στο θέμα «ψάρι»;
- Κριθαρότο με άρωμα Μεσογείου