xrysopoulos 2020n

ΡΟΗ 24/7:

Βρέθηκε ο 55χρονος Ρώσος που είχε χαθεί στο Άγιο Όρος

limani dafnis

- Είχαν χαθεί τα ίχνη του από το απόγευμα της Πέμπτης


Κατάφερε και έφτασε στην Ουρανούπολη, όπου και εντοπίστηκε ο 55χρονος Ρώσος, του οποίου τα ίχνη είχαν χαθεί από το απόγευμα της Πέμπτης, στο τελευταίο καταφύγιο πριν την κορυφή του Άθω.
Ο 55χρονος είχε ξεκινήσει με παρέα την Πέμπτη από τη Σκήτη της Αγίας Άννης, για ανάβαση στον Άθω, ωστόσο όταν έφτασαν στο τελευταίο καταφύγιο αποφάσισε να παραμείνει εκεί και να μη συνεχίσει. Οι συνοδοιπόροι του επέστρεψαν το πρωί της Παρασκευής στο καταφύγιο, χωρίς ωστόσο να βρουν τον 55χρονο, ο οποίος δεν βρέθηκε ούτε στη Σκήτη της Αγιίας Άννης. Όταν οι αναζητήσεις τους στη γύρω περιοχή δεν είχαν αποτέλεσμα, δήλωσαν την εξφαάνισή του στις 5 το απόγευμα της Παρασκευής στο ΑΤ Αγίου Όρους, για να αρχίσουν από εκείνη την ώρα έρευνες για τον εντοπισμό του.
Όπως δήλωσε ο 55χρονος, ο οποίος είναι καλά στην υγεία του, αποφάσισε να επιστρέψει στη Σκήτη της Αγίας Άννης, ωστόσο χάθηκε, παίρνοντας άλλο μονοπάτι, ενώ το κινητό του έμεινε από μπαταρία.
Στη συνέχεια κατάφερε να πάρει το καραβάκι για τη Δάφνη, όπου μπόρεσε να φορτίσει το κινητό του και να ειδοποιήσει την παρέα του ότι είναι καλά, οι οποίοι με τη σειρά τους ειδοποίησαν τις Αρχές.

επιστροφή στην κορυφή
WATERCURE2