Προειδοποίηση
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 652

xrysopoulos 2020n

ΡΟΗ 24/7:

Θετική η αποτίμηση της εναέριας επιτήρησης των δρόμων σε Χαλκιδική-Θεσσαλονίκη

ELIKOPTERO-ELAS

Ικανοποίηση στην ΕΛ.ΑΣ. για το πιλοτικό πρόγραμμα

Το ενδεχόμενο να παραταθεί το πιλοτικό πρόγραμμα αυξημένης επιτήρησης οδικού δικτύου σε συνεργασία με το ΕΚΑΒ και το Υπουργείο Υγείας, εξετάζει σοβαρά το Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη. Μάλιστα δεν αποκλείεται η περίπτωση τα ελικόπτερα της Ελληνικής Αστυνομίας και του Πυροσβεστικού Σώματος να παραμείνουν στην Μακεδονία και τα πρώτα Σαββατοκύριακα του Σεπτεμβρίου.

«Κάνοντας μία αποτίμηση, κρίνουμε ως πολύ θετική τη συμβολή των ελικοπτέρων. Θα αξιολογήσουμε τις επόμενες ημέρες το ενδεχόμενο να παραταθεί το πρόγραμμα μέχρι και τα πρώτα Σαββατοκύριακα του Σεπτεμβρίου» ανέφερε ο Γενικός Επιθεωρητής Βόρειας Ελλάδας, Μιχάλης Καραμαλάκης μιλώντας στο «Πρακτορείο 104,9 fm».

«Από την πρώτη στιγμή που εγκρίθηκε το πιλοτικό πρόγραμμα από το Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη, τα ελικόπτερα κάλυψαν ένα μεγάλο τμήμα των αναγκών και στην τροχονομική επιτήρηση κυρίως στο δίκτυο Θεσσαλονίκης Χαλκιδικής, πραγματοποιήθηκε μεγάλος αριθμός αεροδιακομιδών και η βοήθεια στην πυροπροστασία ήταν σημαντική». Ο κ. Καραμαλάκης συμπλήρωσε πως «τα ελικόπτερα ενίσχυσαν το αίσθημα ασφάλειας και η συμβολή τους ήταν καθοριστική.

Το ελικόπτερο της ΕΛ.ΑΣ ενημέρωνε και συντόνιζε τις επίγειες δυνάμεις της Τροχαίας. Φέτος εκτιμώ ότι οι κυκλοφοριακές συνθήκες ήταν καλύτερες. Καταφέραμε σε έναν βαθμό να μειώσουμε την ταλαιπωρία των εκδρομέων».

Τελευταία τροποποίηση στιςΔευτέρα, 22 Αυγούστου 2016 21:01
επιστροφή στην κορυφή
WATERCURE2