ΡΟΗ 24/7:

Ροζ – Μωβ απ’το πρωί

r2
Γιατί σε όλους αξίζει μια μέρα γλυκιά


Μόνο γλυκιά και ευχάριστη θα μπορούσε να είναι μια μέρα που ξεκινά με μπανάκι και καφεδάκι στο Ροζ-Μωβ. Το beach bar της Ποτίδαιας που δίνει χρώμα στο καλοκαίρι μας. Πρωϊνές βουτιές στα καταγάλανα νερά, παιχνίδια με την παρέα στο κύμα και έπειτα, χαλάρωση στην ξαπλώστρα με τον καφέ ανα χείρας και ένα παγωτάκι για τη δροσιά.

r5
Συνεχίζουμε με τάβλι για να δούμε ποιος είναι ο μάστορας της παρέας. Ε, και, τι; Δε θα τσιμπήσουμε κάτι; Μυρίζει κρεατάκι και βλέπω πιατέλες να πηγαινοέρχονται. Θα πάρουμε κι εμείς. Ενισχυμένη, παρακαλώ, γιατί είμαστε και ζουμερά παιδιά. Μια ποικιλία και από μια μπύρα είναι ό,τι πρέπει.

r4
Η συνέχεια προβλέπεται όμορφη, καθώς ο πεζόδρομος μας φωνάζει για έναν ωραίο περίπατο. Κόσμος από όλη την Χαλκιδική, αλλά κι από άλλα μέρη, δίνει ένταση και ακόμα περισσότερο χρώμα στην Ποτίδαια. Και, τώρα… Επιστροφή στη βάση. Πήραμε αρκετή ζέστη από τη βόλτα μας και από χρώμα στο κορμί όχι και πολλά.

r1

Ηλιοθεραπεία και γρανίτα πάνε μαζί. Κι αφού έρθει το επιθυμητό αποτέλεσμα, μας χρωστάμε λίγες βουτιές ακόμα. Κυρίως τώρα, που ο ουρανός έχεις αρχίσει και γίνεται κι αυτός ένα με εμάς. Ροζ – Μωβ και λίγο μπλε… Μαγεία! Τόσο κοντά μας!

επιστροφή στην κορυφή