ΡΟΗ 24/7:

Για φωτογράφιση στο ξενοδοχείο Sonia στη Γερακινή

fit6
Φιλοξενία στον μέγιστο βαθμό για άλλη μια φορά!


Δυο νεαρές γυμνάστριες, λίγο πριν το ξεκίνημά τους στην επαγγελματική τους στέγη, χρειάστηκε να περάσουν από τον φακό μας για φωτογράφιση. Φυσικά το μέρος της φωτογράφισης, έπρεπε να είναι ιδανικό. Να συνδυάζει πράσινο, φύση, το γαλανό του νερού και φυσικά να παρέχει χώρο για αλλαγές ρούχων. Είμαστε και γυναίκες βλέπετε...

sonia-pool
sonia-green
Θυμάστε την πισίνα που του ξενοδοχείου Sonia στη Γερακινή; Εκεί λοιπόν πραγματοποιήθηκε η φωτογράφισή μας, σχεδόν σε κάθε χώρο του ξενοδοχείου.

fit1
Αρχικά, φτιάξαμε το πλάνο μας στο pool bar, αφού μας πρόσφεραν χυμούς γεμάτους βιταμίνες, φρούτα για ενέργεια και πολύ πολύ νερό για να αντέξουμε την τόση ζέστη!

fit3
Η πισίνα μπορεί να ήταν γεμάτη με κόσμο, όμως όλο το σκηνικό άρεσε και ο κόσμος παρακολουθούσε με ενδιαφέρον τις ασκήσεις και τις πόζες. Μάλιστα, σε break των γυμναστριών, είδαμε δυο Ιταλίδες ζουζούνες, να κάνουν αναπαράσταση των ασκήσεων όχι για να φωτογραφηθούν, αλλά για να δείξουν στους γονείς τους οτι και αυτές μπορούν!

fitbaby2
fitbaby3
Μετά την φωτογράφιση, ακολούθησε γεύμα με λίγες θερμίδες, πλούσιες σαλάτες και αρκετή πρωτεΐνη, στο εστιατόριο του ξενοδοχείου.

sonia-sal
sonia-kre
Ένα μεγάλο ευχαριστώ στη Διοίκηση και στο προσωπικό του ξενοδοχείου Sonia, για την φιλοξενία! 

επιστροφή στην κορυφή