ΡΟΗ 24/7:

Ζουζούνια μου, το καλοκαίρι είναι ακόμα εδώ.

zou1
Τι κι αν ήρθαν οι πρώτες ψυχρούλες;


Τι κι αν ο Αύγουστος τελείωσε;  Η θάλασσα είναι ακόμα σε θερμοκρασία τέλεια, ο ήλιος καίει και καλεί τα κορμιά μας για λίγο χρώμα ακόμα και ο παιδότοπος – beach bar «Ζουζούνια» φωνάζει μικρούς και μεγάλους για λίγες ακόμα καλοκαιρινές εμφανίσεις.

party1-zoyz
Τα μπομπιράκια σας έχουν γενέθλια και θέλετε να τους χαρίσετε μια εμπειρία όμορφη, ένα πάρτυ ολοζώντανο, πολύχρωμο κι αξέχαστο; Ο παιδότοπος αυτός μπορεί να αναλάβει να οργανώσει για εσάς το καλύτερο παιδικό πάρτυ, μέσα στον καταπράσινο χώρο του, με φουσκωτά και άλλα παιχνίδια που θα διασκεδάσουν τα μικράκια σας, πάντα υπό την επίβλεψη των «ειδικών» όσο εσείς οι γονείς απολαμβάνετε τον καφέ σας. Παιχνίδι, παιδικές φωνούλες, γλυκά χαμογελάκια, στιγμές όμορφες που θα χαρίσετε τόσο στα παιδιά σας, όσο και σε εσάς.

party-zoyz2
Επικοινωνήστε, διαλέξτε χρώματα και ίσως κάποιο ιδιαίτερο θέμα για το πάρτυ και αφήστε το καλοκαίρι να κλείσει με τον ομορφότερο τρόπο. Κάντε εικόνα τον αγαπημένο ήρωα του παιδιού σας να βρίσκεται παντού στολισμένος, στον πράσινο ανοιχτό χώρο τον περιποιημένο μπουφέ που θα έχετε για μικρούς και μεγάλους, και χοροπηδηχτά χαρούμενα παιδάκια! Μπορείτε να μην χαμογελάσετε; 

zou087887

επιστροφή στην κορυφή