xrysopoulos 2020n

ΡΟΗ 24/7:

5ος Διαγωνισμός Υποτροφιών ΑCT- American College of Thessaloniki

anatolia campus

Εξετάσεις σε Θεσσαλονίκη, Βέροια, Βόλο και Λάρισα

 

Δεκατρείς πλήρεις υποτροφίες προσφέρει για τη νέα ακαδημαϊκή χρονιά το ACT - American College of Thessaloniki, το τμήμα πτυχιακών και μεταπτυχιακών σπουδών του Κολλεγίου Ανατόλια. Η απονομή των υποτροφιών θα γίνει κατόπιν εξετάσεων που θα διενεργηθούν στη Θεσσαλονίκη (5/9, 18.00, ACT), στη Λάρισα (6/9, 11.00, Divani Palace Larissa), Βόλο (6/9, 18.00, Domotel Xenia Volos), και Βέροια (6/9, 11.00, Ξενοδοχείο "Αιγές Μέλαθρον")
Συγκεκριμένα το ACT προσφέρει 8 πλήρεις υποτροφίες για πτυχιακές σπουδές (Bachelor's) στη Διοίκηση Επιχειρήσεων (Business Administration), Πληροφορική (Computer Science / Business Computing), Αγγλική Φιλολογία (English: Language & Literature / Communication & New Media) και Διεθνείς Σχέσεις (International Relations). Επίσης προσφέρει 5 πλήρεις υποτροφίες για τα μεταπτυχιακά του προγράμματα, Master in Business Administration (MBA) και MS in Hospitality & Tourism Management.
Σημαντικός αριθμός μερικών υποτροφιών θα δοθεί επιπλέον σε υποψήφιους με υψηλή βαθμολογία. Όλοι οι υποψήφιοι θα λάβουν μέρος σε μία ηλεκτρονική εξέταση γνώσεων και ικανοτήτων, πολλαπλής επιλογής, η οποία θα διαρκέσει 2 ώρες. Η εξέταση θα είναι στα Ελληνικά και δεν χρειάζεται προετοιμασία 

Ημέρα Ενημέρωσης στο ACT

Με την ευκαιρία των εξετάσεων υποτροφιών στη Θεσσαλονίκη το ACT διοργανώνει τη Δευτέρα 5 Σεπτεμβρίου, στις 19.00 στις εγκαταστάσεις του Ημέρα Ενημέρωσης. Κατά τη διάρκεια της ανοιχτής εκδήλωσης θα παρουσιαστεί το υψηλού επιπέδου πρόγραμμα πτυχιακών και μεταπτυχιακών σπουδών του μη κερδοσκοπικού εκπαιδευτικού οργανισμού, οι ευκαιρίες σπουδών μέσω της συνεργασίας του με 50 κορυφαία ακαδημαϊκά ιδρύματα του εξωτερικού, και οι δυνατότητες αξιοποίησης των αναγνωρισμένων στις ΗΠΑ και την Ευρώπη πτυχίων του.
Παράλληλα θα δοθούν πληροφορίες για τα προγράμματα υποτροφιών του ACT και τα προγράμματα οικονομικής ενίσχυσης όπως για φοιτητές που διαμένουν εκτός Θεσσαλονίκης και αποφοίτους Λυκείου με βαθμό απολυτηρίου μεγαλύτερο του 17.
Η Ημέρα Ενημέρωσης θα πραγματοποιηθεί στο campus του ACT, που διακρίνεται από τη χαρακτηριστική ατμόσφαιρα των αμερικανικών πανεπιστημίων - το 50% των σπουδαστών του προέρχεται από το εξωτερικό, ενώ το ίδρυμα αποτελεί τον πιο δημοφιλή ακαδημαϊκό προορισμό στην Ελλάδα για φοιτητές από τις ΗΠΑ μέσω του προγράμματος Study Abroad.
Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά για τις εξετάσεις υποτροφιών και την Ημέρα Ενημέρωσης: τηλ. 2310 398 398, 2310 398 389.

επιστροφή στην κορυφή