ΡΟΗ 24/7:

Ξεκινά η υποβολή αιτήσεων για την καταβολή του ειδικού εποχικού βοηθήματος του ΟΑΕΔ

oaed tzamaria

Στις 30 Νοεμβρίου η καταληκτική ημερομηνία

 

Από τη Δευτέρα 10 Οκτωβρίου και μέχρι την Τετάρτη 30 Νοεμβρίου οι δικαιούχοι του ειδικού εποχικού βοηθήματος για το 2016, μπορούν να υποβάλουν τις αιτήσεις τους στον ΟΑΕΔ.
Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, οι δικαιούχοι μπορούν να υποβάλουν τις αιτήσεις τους ηλεκτρονικά, είτε στα Κέντρα Προώθησης Απασχόλησης (ΚΠΑ2) του ΟΑΕΔ, είτε μέσω οποιουδήποτε άλλου χώρου ηλεκτρονικής πρόσβασης, είτε μέσω των Κέντρων Εξυπηρέτησης Πολιτών (ΚΕΠ).
Η διαδικασία θα ολοκληρωθεί την 30ή Νοεμβρίου, στις 15.00, για όσους υποβάλλουν αίτηση, μέσω των ΚΠΑ 2 και των ΚΕΠ και στις 23.59 για όσους υποβάλλουν αίτηση με ηλεκτρονικό τρόπο. Η παραλαβή των δικαιολογητικών θα ολοκληρωθεί την επόμενη ημέρα (1/12/2016).
Δικαιούχοι του βοηθήματος είναι εργαζόμενοι των εξής κατηγοριών: Οικοδόμοι, λατόμοι, ασβεστοποιοί, πλινθοποιοί, αγγειοπλάστες, δασεργάτες, ρητινοσυλλέκτες, καπνεργάτες, μουσικοί μέλη των οικείων επαγγελματικών σωματείων, υποδηματεργάτες, μισθωτοί ναυπηγοεπισκευαστικής ζώνης, χειριστές εκσκαπτικών-ανυψωτικών-οδοποιητικών-γεωτρητικών μηχανημάτων, ηθοποιοί, τεχνικοί κινηματογράφου και τηλεόρασης, ταξιθέτες θεάτρου-κινηματογράφου, χειριστές και βοηθοί χειριστών κινηματογράφου, ελεγκτές κινηματογράφου και θεάτρου, ταμίες κινηματογράφου και θεάτρου, μισθωτοί τουριστικού και επισιτιστικού κλάδου και σμυριδεργάτες.

επιστροφή στην κορυφή