ΡΟΗ 24/7:

Δέρμα βελούδο και το Φθινόπωρο -Τα 5 βήματα

fac1

Όταν το δέρμα σου αρχίζει να μοιάζει με την έρημο της Σαχάρα όπου η ξηρασία είναι είναι το βασικό χαρακτηριστικό αλλά και μέγσιτο πρόβλημα, τότε μάλλον σου χτυπάει το καμπανάκι για λάθη στην περιποίηση.

 

Η υπερβολική αύξηση της ποσότητας των προϊόντων για την προστασία της επιδερμίδας σου ίσως αρχικά αποτελεί την πρώτη σου αντίδραση, προκειμένου να επαναφέρεις τη φυσιολογική κατάσταση, όμως το μυστικό δεν κρύβεται τόσο στην ποσότητα, όσο στον τρόπο με τον οποίο συνδυάζεις τα προϊόντα αυτά για να πετύχεις το επιθυμητό αποτέλεσμα.

Ποια τα βήματα που πρέπει να ακολουθήσεις ;

Οι υγραντικές ουσίες είναι το νούμερο 1 στον κατάλογο. Συγκρατούν την υγρασία του δέρματος και το διατηρούν επαρκώς ενυδατωμένο. Αναζήτησε ουσίες τέτοιες όπως η γλυκερίνη ή η λεκιθίνη.
Σειρά έχει το σέρουμ, ένα πολύ ελαφρύ προϊόν, που απορροφάται σχεδόν αμέσως από το δέρμα και το φροντίζει χάρη στα δραστικά συστατικά του. Διεισδύει στα βαθύτερα στρώματα της επιδερμίδας και κάνει θαύματα!
Η Βιταμίνη C είναι αποδεδειγμένα πηγή λάμψης για την επιδερμίδα και ελιξήριο νεότητας. Μπορείς είτε να την καταναλώσεις μέσα από φρούτα είτε να διαλέξεις προϊόντα περιποίησης που την περιέχουν.
Μην ξεχνάς την ενυδατική κρέμα. Συμπληρώνει την υγρασία στο δέρμα, αποκαθιστά την ελαστικότητα, το αφήνει λαμπερό και απαλό σαν βελούδο.
Φρόντισε και τα χείλη σου! Ο κρύος αέρας σε συνδυασμό με τη χαμηλή θερμοκρασία επηρεάζουν και την όψη των χειλιών. Φόρεσε καθημερινά ένα lip balm με βιταμίνες.

http://www.bovary.gr/

επιστροφή στην κορυφή
WATERCURE2