ΡΟΗ 24/7:

Απλοί τρόποι για να παρατείνεις τη ζωή των ρούχων σου - Θα είναι σαν καινούρια!

rouxa1

Δώστε ζωή στα ρούχα σας και βοηθήστε τα να παραμείνουν ανέπαφα από την φθορά του χρόνου με απλούς και χωρίς κόστος τρόπους! Τα ρούχα μας μοιάζουν με “ζωντανούς οργανισμούς”. Συμπεριφέρονται με τον τρόπο που τους συμπεριφερόμαστε. Κάτι σαν δράση – αντίδραση. Πάρτε ιδέες για να καταφέρετε να τα διατηρήσετε ζωντανά και να τα απολαμβάνετε για καιρό.

 

Ακολουθούν μερικά χρήσιμα “μυστικά”

Ο τρόπος πλύσης είναι πολύ σημαντικός: Ξεχωρίστε τα ρούχα σας πριν μπουν στο πλυντήριο με βάση το χρώμα τους και το ύφασμά τους. Πχ ξεχωρίστε την ανοιχτόχρωμα στοίβα από την σκουρόχρωμη.
Βάλτε αλουμινόχαρτο μέσα στο πλυντήριο: Κόψτε ένα μικρό κομμάτι αλουμινόχαρτο και τσαλακώστε το μέσα στην παλάμη σας. Βάλτο το στον κάδο του πλυντηρίου την ώρα της πλύσης.

shutterstock 309230735


Προσοχή στην αποθήκευση των ρούχων: Σκόρος και λεβάντα μπορούν να βοηθήσουν αποτελεσματικά. Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιείτε σακούλες χωρίς αέρα. Μπορούν να εμποδίσουν την φθορά θεαματικά.

shutterstock 307344926


Οι κρεμάστες μπορεί να θέλουν αλλαγή: Μεταλλικές κρεμάστες μπορούν να σκουριάσουν με τον χρόνο να προκαλέσουν λεκέδες στα ρούχα. Να προτιμάτε τις ξύλινες και χοντρές.

http://www.bovary.gr/

επιστροφή στην κορυφή