Logo
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Στη δημοσιότητα τα στοιχεία ανήλικης που κρατούσε ζευγάρι στον Τύρναβο

04102016thessaliadimosiopoihsh

Αναζητούνται οι βιολογικοί γονείς της

Ένα ζευγάρι συνελήφθη σε οικία στον οικισμό roma του Τυρνάβου Λάρισας, καθώς κρατούσαν ανήλικο κορίτσι, χωρίς να είναι το βιολογικό τους παιδί.

Κατά την έρευνα στην εν λόγω οικία, οι αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Λάρισας εντόπισαν την 6χρονη, αγνώστων στοιχείων ταυτότητας, ενώ εξακριβώθηκε αφενός πως δεν αποτελεί βιολογικό τέκνο του ζευγαριού, αφετέρου πως διακριβώθηκαν τα στοιχεία ταυτότητας των βιολογικών του γονέων. Η ανήλικη μεταφέρθηκε για ιατρικές εξετάσεις στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρισας.

Κατά την προσέγγιση των αστυνομικών για έρευνα στην οικία, όπου συνέλαβαν έναν 42χρονο και μία 41χρονη, εξήλθε τρέχοντας από αυτή και διέφυγε ο τρίτος δράστης, ηλικίας 34 ετών, αφαιρώντας Ι.Χ. επιβατικό αυτοκίνητο, ιδιοκτησίας 37χρονου ημεδαπού.

Ύστερα από επισταμένες αναζητήσεις των αστυνομικών, ο 34χρονος εντοπίστηκε και συνελήφθη λίγο αργότερα μέσα στον προαναφερόμενο οικισμό.

Μάλιστα, ύστερα από έρευνα, εξακριβώθηκε ότι σε βάρος του εκκρεμούν δύο εντάλματα σύλληψης των κυρίων Ανακριτών Λάρισας για τα αδικήματα της συγκρότησης – διεύθυνσης εγκληματικής οργάνωσης και της διακεκριμένης περίπτωσης διακίνησης ναρκωτικών ουσιών, κατ΄ επάγγελμα και κατ’ εξακολούθηση, ενώ επιπλέον προέκυψε ότι οι άλλοι δύο συλληφθέντες τον απέκρυπταν στην οικία τους.

Το αφαιρεθέν όχημα βρέθηκε, κατασχέθηκε και αποδόθηκε στο νόμιμο δικαιούχο του.

Επιπλέον, κατά την έρευνα στην οικία βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:

- μία νάιλον συσκευασία με αποξηραμένη κάνναβη, βάρους 29 γραμμαρίων,
- δύο τηλεκάρτες με υπολείμματα ηρωίνης,
- ένας φορητός ηλεκτρονικός υπολογιστής,
- ένα ρολόι χειρός και
- δύο κινητά τηλέφωνα.

Η αστυνομία έδωσε στη δημοσιότητα φωτογραφίες του ανήλικου κοριτσιού, ηλικίας περίπου έξι ετών.

Η ανήλικη προσφωνείται με το όνομα «Νικολέτα» ή «ΤΑΤΟ», αγνώστων λοιπών στοιχείων και διέμενε στον Τύρναβο με δυο από τους παραπάνω συλληφθέντες, οι οποίοι δεν είναι οι βιολογικοί γονείς της.

Η συγκεκριμένη δημοσιοποίηση, χρονικής διάρκειας δυο μηνών, αποσκοπεί στη διακρίβωση των στοιχείων ταυτότητας της ανήλικης και των βιολογικών γονέων της καθώς και στον εντοπισμό αυτών ή άλλων πλησιέστερων συγγενών της.

Παρακαλείται όποιος πολίτης γνωρίζει οτιδήποτε σχετικό να επικοινωνήσει στους αριθμούς κλήσης 2410-683171 και 2410-683157, της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Λάρισας.

Τελευταία άρθρα από τον/την

Halkidikifocus 2014-2020