Προειδοποίηση
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 652
ΡΟΗ 24/7:

Ο Χαλκιδικιώτης Αντώνης Παπαδημητρίου νικητής στον 5ο Διεθνή Νυχτερινό Ημιμαραθώνιο Θεσσαλονίκης

14608023 10210623761495106 46640909 n

Δεύτερος ο Μ. Παρμάκης, τρίτος ο Γ. Γρίβας

Ο Αντώνης Παπαδημητρίου ήταν ο μεγάλος νικητής του 5ου Διεθνούς Νυχτερινού Ημιμαραθωνίου Θεσσαλονίκης. Ο Χαλκιδικιώτης αθλητής κατάφερε να περάσει πρώτος το νήμα με χρόνο κάτω από τη 1:10'.

Δεύτερος αναδείχθηκε ο Μιχάλης Παρμάκης και τρίτος ο Γεράσιμος Γρίβας.

Στον 5ο Διεθνή Νυχτερινό Ημιμαραθώνιο Θεσσαλονίκης, συμμετείχαν τουλάχιστον 4.500 αθλητές από 61 χώρες.

Η διαδρομή του Ημιμαραθωνίου ακολούθησε τις οδούς: Ναυάρχου Κουντουριώτου, Λεωφόρος Νίκης, Λεωφ. Μεγ. Αλεξάνδρου, Γεωργίου Παπανδρέου, Λεωφ. Μεγ. Αλεξάνδρου, Γ’ Σεπτεμβρίου, Ανδρονίκου, Τσιμισκή, Πολυτεχνείου, Καρατάσου, Κουντουριώτου.

Η συγκεκριμένη διαδρομή πραγματοποιήθηκε δύο φορές και οι δρομείς τερμάτιζαν κινούμενοι επί της Νίκης μπροστά στον Λευκό Πύργο.

O Protergia 5ος Διεθνής Νυχτερινός Ημιμαραθώνιος Θεσσαλονίκης διοργανώθηκε από τον ΜΕΑΣ ΤΡΙΤΩΝ σε συνεργασία με το Δήμο Θεσσαλονίκης και την υποστήριξη της ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Θεσσαλονίκης, τελεί υπό την αιγίδα του ΣΕΓΑΣ, της AIMS και του Ελληνικού Οργανισμού Τουρισμού, ενώ παράλληλα υποστηρίζεται από το Υπουργείο Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης (πρώην Υπουργείο Μακεδονίας - Θράκης), την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας και πλήθος θεσμικών φορέων, φορέων υποστήριξης και εθελοντικών φορέων.

Τελευταία τροποποίηση στιςΣάββατο, 08 Οκτωβρίου 2016 21:35
επιστροφή στην κορυφή