Κάνεις όρεξη για κρέας;
- Γράφτηκε από τον Αγιαννίδου Αθηνά
- μέγεθος γραμματοσειράς μείωση του μεγέθους γραμματοσειράς αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
- Κατηγορία FOCUS ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ
- Εκτύπωση
Πάμε μέχρι την Τρίγλια για φαγητό στο ΤΑΜΑΜ
Ολόφρεσκα είδη κρεατικών για σχάρα αλλά και για σούβλα. Κοτόπουλα με εξαιρετικό μαρινάρισμα, φορτώνονται καθημερινά στις σούβλες και γυροφέρνουν για ώρες, μέχρι να γίνουν τόσο μαλακά που το κόκαλο με ένα απλό τράβηγμα να ξεκολλάει από το κρέας.
Επίσης, κοκορέτσι και κοντοσούβλι, κοτόπουλο κεμπάπ και ο αγαπημένος όλων, γύρος χοιρινός. Σούβλες οριζόντιες και κάθετες, που καθημερινά ανανεώνονται με φρέσκα κρεατικά.
Στο ΤΑΜΑΜ επίσης θα βρείτε μια γκάμα κρεατικών που μπορεί να συνηθίζεται και σε άλλα ψητοπωλεία, όμως η τελική γεύση του μπιφτεκιού, το τυρί του γεμιστού, το μαρινάρισμα στα σουβλάκια, διαφέρει τόσο όσο χρειάζεται για να προτιμάτε το ΤΑΜΑΜ κι ας χρειάζεται να πηγαίνετε μέχρι και την Τρίγλια!
Τελευταία άρθρα από τον/την Αγιαννίδου Αθηνά
- Κάθε άνθρωπος, αρκεί να έχει θέληση και να ακολουθεί τις καθοδηγήσεις-συμβουλές του δασκάλου του μπορεί σε λίγα χρόνια να καταφέρει να συντάσσει ένα κείμενο στα αγγλικά, εκφράζοντας τα επιχειρήματα του ορθά και με πλούσιο λεξιλόγιο.
- Αμύγδαλο το αντιβιοτικό
- Μουσταλευριά: Παραδοσιακή αγιορείτικη συνταγή
- Πόσο καλός είσαι στο θέμα «ψάρι»;
- Κριθαρότο με άρωμα Μεσογείου