Προειδοποίηση
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 652

sonia banner

ΡΟΗ 24/7:

Σέλφι που κάνει ρεκόρ Γκίνες στο Porto Carras Grand Resort

31884fd1-3307-42b7-9c4d-7752521f3b1a

Aπό ομάδα στελεχών της P&G

Ένα νέο ρεκόρ Γκίνες σημειώθηκε στις εγκαταστάσεις του Porto Carras Grand Resort και αφορά στην αυτοφωτογράφιση με το μακρύτερο selfie stick (κοντάρι αυτοφωτογράφισης) στον κόσμο.

"Aυτουργός" του ρεκόρ είναι ομάδα στελεχών της εταιρείας Procter & Gamble που φιλοξενούνταν στις εγκαταστάσεις του Porto Carras Grand Resort η οποία κατάφερε να κατασκευάσει selfie stick μήκους 12,18 μέτρων και να αυτοφωτογραφηθεί επιτυχώς.

Η μέτρηση του μήκους του selfie stick έγινε με πιστοποιημένα μετρητικά όργανα του Porto Carras, δοκιμασμένα σε ακραίες συνθήκες.

Πρόκειται για το δεύτερο ρεκόρ Γκίνες που πραγματοποιείται στο Porto Carras Grand Resort, μετά την αναγνώριση από την Γκίνες του ρεκόρ του 2007 για τα lagoons του φημισμένου ξενοδοχειακού συγκροτήματος.

"Στο Porto Carras συμβαδίζουμε πάντα με τις νέες κοινωνικές τάσεις και συνήθειες γι αυτό ενδιαφερόμαστε και χαιρόμαστε ακόμη και για μικρά, χαριτωμένα επιτεύγματα της καθημερινότητας των ανθρώπων της εποχής μας. Το Porto Carras Grand Resort είναι ένας πολυβραβευμένος προορισμός και το πληρέστερο ξενοδοχειακό συγκρότημα της χώρας, με τη μεγαλύτερη και πιο οργανωμένη ιδιωτική μαρίνα της Βορείου Ελλάδος, με χωρητικότητα 315 θέσεων ελλιμενισμού για σκάφη μήκους μέχρι 55μ. και βάθους 5.5μ., κέντρο του ιστιοπλοϊκού τουρισμού, η οποία βραβεύεται 17 συνεχή έτη με το διεθνές σήμα «Γαλάζια Σημαία» - όπως με «Γαλάζια Σημαία» βραβεύονται και οι απαράμιλλης φυσικής ομορφιάς ακτές του.

Διάσημο σε όλο τον κόσμο για την ιδανική τοποθεσία του, τις συνεδριακές υποδομές και την άψογη εξυπηρέτηση, το Porto Carras Grand Resort, με 18 συνεδριακές αίθουσες εκ των οποίων η μία μπορεί να φιλοξενήσει μέχρι 2.500 άτομα, με δυνατότητα διεξαγωγής μεγάλων συνεδρίων συνολικά μέχρι και 6.500 συνέδρων, είναι από τα ελάχιστα resort στην Ελλάδα που ειδικεύονται σε διεθνή συνέδρια μεγάλων απαιτήσεων" αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση.

"Ο Όμιλος της Τεχνικής Ολυμπιακής που διαχειρίζεται το Porto Carras με συνέπεια από το 1999 έως σήμερα, μένει πιστός στο όραμά του, το Porto Carras Grand Resort να αποτελεί τον πλέον διάσημο προορισμό για όλους τους ταξιδιώτες παγκοσμίως με σεβασμό στο περιβάλλον και τον άνθρωπο, επενδύοντας εκατομμύρια ευρώ κάθε χρόνο σε σύγχρονες περιβαλλοντικές και ξενοδοχειακές υποδομές ώστε να προσφέρει μια απόλυτα ξεχωριστή εμπειρία σε όλους τους επισκέπτες, διατηρώντας και επεκτείνοντας όλες τις υποδομές ασφάλειας που διαθέτει" καταλήγει η ίδια ανακοίνωση.

επιστροφή στην κορυφή

hotel-sonia.gr