ΡΟΗ 24/7:

Αφυταίων Γαία γεμάτη κρασί

af-gaia3
Κρασί που ξυπνά τις αισθήσεις και σε ταξιδεύει.


Στην παραδοσιακή πετρόκτιστη Άθυτο βρίσκονται οι αμπελώνες των Αφυταίων. Αμπελώνες με ποικιλίες διάφορες, όλες μια και μια για να φέρουν τη γέννηση των κρασιών του οινοποιοίου αυτού. Οινοποιεί, αμπελουργοί, η Ανθή και ο Απόστολος Παπαευθυμίου, άρα οι απόλυτα ειδικοί της επιμέλειας της όλης διαδικασίας γεννήσεως της απόλαυσης.

eukali-a
Μιας απόλαυσης που έχει ένα οικογενειακό όνομα, το «Αφυταίων Γαία» και πολλά «παιδιά». Τον ατίθασο «Έφηβο», την «Μαλαγουζιά» και το μικρό «Ασύρτικο». Είναι και οι.. ροδαλές, «Ευκάλη» και «Ιουλία». Πόθο δημιουργούν και οι "Μορφές" φυσικά.

glukomuthos-efivos-
Κρασιά που γεννήθηκαν το 2006 και στόχος της οικογενειακής αυτής επιχείρησης είναι η παλαίωση των κρασιών αυτών και η ανάδειξη των μοναδικών γεύσεων της.. Γαίας των Αφυταίων. Ετικέτες που θα βρείτε σε επιλεγμένες κάβες και χώρους εστίασης. Όλες μοναδικά εκρηκτικές, δημιουργημένες με όνειρο, χρώμα, άρωμα, γη, αγάπη, γνώση. 
morfes-small-a
Επιλέξτε να έχετε κι εσείς στο τραπέζι σας, μια ετικέτα οίνου που να ταιριάζει με το γεύμα σας. Να ξέρετε πως προκαλούν εθισμό... Γίνονται απαραίτητες και λαμβάνουν χώρο στην κάβα του σπιτιού σας!

επιστροφή στην κορυφή